Mellersta Knebildstorp 97

Mellersta Knebildstorp 97

Slutpris

1 950 000 kr


Knebildstorp— Halmstad

Mellersta Knebildstorp 97


Slutpris
1 950 000 kr

Knebildstorp— Halmstad

Stugidyll med gott om umgängesyta!

En riktig pärla på Mellersta Knebildstorps stugområde! Tomten är en vacker grönskande idyll med äppel-, päron- och plommonträd samt härliga rosenbuskar. En härlig utomhusmiljö med altandäck och stensättningar samt både inglasad och överbyggd altan. Stugan mäter en golvyta på totalt över 70 kvm (medräknat både inredd vind och inglasad altan). Vinden är charmig och praktiskt då den erbjuder flertalet sovplatser. Jämte stugan finns även en friggebod med bra förvaring.

Ett populärt fritidshusområde beläget mellan Halmstad city och Tylösand som förtrollar sina besökare med trivsamma stugor i alla dess färger och utformningar omgärdade av mindre trädgårdar i skiftande karaktär. Läget är ypperligt med direkt närhet till havet och Simstadions svalkande bad samt barnens favorit, Äventyrslandet. På gångavstånd finns en större matbutik och önskar man ta cykeln in till centrala Halmstad leder bra cykelvägar oss dit på mindre än 10 min.

Här erbjuds en fantastisk miljö att spendera sommaren i och se till att boka in någon utav de så populära tillställningarna som föreningen anordnar, särskilt den omtalade och högst uppskattade Midsommarfesten! Området har numera vatten & avlopp för nyttjande året runt och nu finns det även fiber. Stugan är till stora tilläggsisolerad från insidan. Varmt välkomna att uppleva magin som råder i detta koloniområde!


Boarea
42 kvm
Driftkostnad
15 140 kr/år
Tomtarea
490 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-10-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Mellersta Knebildstorp såldes av oss 2018-10-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Mellersta Knebildstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.