Nålmakaregatan 7

Nålmakaregatan 7

Slutpris

3 220 000 kr


Väster— Halmstad

Nålmakaregatan 7


Slutpris
3 220 000 kr

Väster— Halmstad

40-TALS RADHUS PÅ VÄSTER

Med ett attraktivt läge på väster där ett idylliskt lugn råder kan vi nu presentera ett 2-plans radhus med källare. Vårt radhus med en boarea om cirka 85 kvm fördelas över entréplan med hall, kök och vardagsrum samt övre plan med två sovrum (går att utöka till tre sovrum) och ett helkaklat badrum. Vidare erbjuder källaren cirka 41 kvm fördelat på tvättstuga, helkaklat badrum, matkällare och ett extra rum (gästrum/tonårsrum) med förråd. Utöver detta stoltserar radhuset med ett uterum som vetter ut mot en lättskött trädgård i soligt läge! Charmiga inslag är bland annat dem vitmålade plankgolven och den framtagna tegelväggen på övre plan. Ett centralt boende med ett lugnt läge!

Varmt välkomna till detta charmiga boende!


Boarea/biarea
85/41 kvm
Driftkostnad
29 342 kr/år
Tomtarea
154 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-08

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Nålmakaregatan såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nålmakaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.