Nämndemansgatan 8

Nämndemansgatan 8

Slutpris

4 750 000 kr


Nyatorp— Halmstad

Nämndemansgatan 8


Slutpris
4 750 000 kr

Nyatorp— Halmstad

Gedigen tegelvilla på Nyatorp anno 1936!

Varmt välkomna till Nämndemansgatan 8 på Nyatorp och denna gedigna tegelvilla! Boytan mäter cirka 132 kvm och rymmer bland annat läckert vardagsrum med fiskbensparkett, fyra sovrum, helkaklat duschrum, renoverad gäst-wc, fräscht kök vilket ligger i samspel med tillbyggnad som idag agerar trivsamt matrum med utgång till altandäck och trädgården. Utöver detta finns även bra biytor om cirka 86 kvm i källarplan innehållande förrådsytor, tvättstuga och badrum samt ytterligare bra ytor i garage om cirka 32 kvm med förvaringsloft över halva ytan.

Vi gillar stilen med fasad i tegel och puts samt det brutna sadeltaket vilket vittnar om husets ålder. Villan har en välbyggd plankstomme samt en uppskattad planlösning med goda umgängesytor samt ett härligt altandäck i soligt läge. Den gjutna uppfarten ger plats för 3 bilar och leder till ett vidbyggt garage.

Välkomna till Nyatorp, ett attraktivt område för er som uppskattar närheten till stadens puls men även naturen, fritidsaktiviteter och skolor. Här finns något för alla åldrar!

Vi ses på visningen :)


Boarea/biarea
132/86 kvm
Driftkostnad
42 082 kr/år
Tomtarea
717 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Nämndemansgatan såldes av oss 2020-11-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nämndemansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.