Nissabogatan 1

Nissabogatan 1

Slutpris

3 650 000 kr


Centrum/Nissastrand— Halmstad

Nissabogatan 1


Slutpris
3 650 000 kr

Centrum/Nissastrand— Halmstad

Trerummare med låg månadsavgift på Nissastrand!

Vi har haft äran att förmedla många lägenheter på Nissastrand. Nu kan vi erbjuda en i våra ögon mycket attraktiv trerummare sett till månadsavgift, läge och utformning. Vi gillar framförallt lägenheter med valmöjligheter och denna välplanerade trea om 96 kvm på Nissabogatan 1 är inget undantag. Önskas gassande sol så finns en ca: 12 kvadratmeter stor balkong med närkontakt till Nissan att tillgå alternativt önskas kanske en balkong med svalkande och avkopplade läge mot lugn innergård? Det ena behöver dock inte förta det andra! Vi gillar även samspelet mellan kök och vardagsrum i denna genomgående lägenhet vilket ger en trevlig och inbjudande sällskapsyta. Köket är extra påkostat med svarta stenskivor mot vita och släta luckor som tillsammans ger ett stilrent intryck. Två rejäla sovrum om ca: 13 kvm och ca: 11 kvm med bra klädförvaring. Badrummet är även det stilrent i ljus nyans. Vi hälsar er varmt välkomna till detta centralt belägna och bekväma boende.

PS! I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning och inte minst tv, internet samt IP-telefoni.


Boarea
96 kvm
Avgift
3 777 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-11-02

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Nissabogatan såldes av oss 2018-11-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissabogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.