Nissabogatan 1 / Centrum/Nissastrand / Halmstad

Trerummare med låg månadsavgift på Nissastrand!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
3 777 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nissabogatan såldes av oss 2018-11-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissabogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har haft äran att förmedla många lägenheter på Nissastrand. Nu kan vi erbjuda en i våra ögon mycket attraktiv trerummare sett till månadsavgift, läge och utformning. Vi gillar framförallt lägenheter med valmöjligheter och denna välplanerade trea om 96 kvm på Nissabogatan 1 är inget undantag. Önskas gassande sol så finns en ca: 12 kvadratmeter stor balkong med närkontakt till Nissan att tillgå alternativt önskas kanske en balkong med svalkande och avkopplade läge mot lugn innergård? Det ena behöver dock inte förta det andra! Vi gillar även samspelet mellan kök och vardagsrum i denna genomgående lägenhet vilket ger en trevlig och inbjudande sällskapsyta. Köket är extra påkostat med svarta stenskivor mot vita och släta luckor som tillsammans ger ett stilrent intryck. Två rejäla sovrum om ca: 13 kvm och ca: 11 kvm med bra klädförvaring. Badrummet är även det stilrent i ljus nyans. Vi hälsar er varmt välkomna till detta centralt belägna och bekväma boende.

PS! I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning och inte minst tv, internet samt IP-telefoni.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration