Norra Vägen 26 / Centrum / Halmstad

Svårslagen tvårummare med balkong, hiss och garageplats!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 387 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-03-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Vägen såldes av oss 2017-03-03. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Norra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Galgberget ligger oss varmt om hjärtat och nu har vi förmånen att förmedla en av de absolut finaste tvåorna denna förening har att erbjuda. Nuvarande ägare har med noggrann hand låtit renovera lägenheten ifrån grunden. Samtliga golv, väggar, lister, tak och innerdörrar är genomgångna och som grädde på moset har man låtit bygga ett helt nytt kök samt öppnat upp planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Mycket tjusigt!

Vi finner även en helt ny elcentral samt ett smart elsystem där man tänder och släcker alla lampor ifrån hall och sovrum. Vi gillar den generösa ytan om 67 kvm som inkluderar goda förvaringsutrymmen i form av två klädkammare där den ena idag fungerar som kontor, grym bonus i våra ögon! Sovrummet har dessutom en skjutdörrsgarderob modell Pax ifrån Ikea som organiserar kläder och prylar på ett praktiskt vis.

Brf Galgberget charmar sina medlemmar med ett centralt men samtidigt naturnära läge. De imponerar med att erbjuda alla en helt egen garageplats i källaren där det även finns tvättplats. För den bekväma behöver man inte ta ett enda trappsteg, då hiss går hela vägen från garaget upp till lägenheten!

Söker ni en central tvårummare så är denna svårslagen!

/Borglin & Karlsson

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration