Sök Meny
Såld

Halmstad - Centrum / Norra Vägen 26

Svårslagen tvårummare med balkong, hiss och garageplats!

Brf Galgberget ligger oss varmt om hjärtat och nu har vi förmånen att förmedla en av de absolut finaste tvåorna denna förening har att erbjuda. Nuvarande ägare har med noggrann hand låtit renovera lägenheten ifrån grunden. Samtliga golv, väggar, lister, tak och innerdörrar är genomgångna och som grädde på moset har man låtit bygga ett helt nytt kök samt öppnat upp planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Mycket tjusigt!

Vi finner även en helt ny elcentral samt ett smart elsystem där man tänder och släcker alla lampor ifrån hall och sovrum. Vi gillar den generösa ytan om 67 kvm som inkluderar goda förvaringsutrymmen i form av två klädkammare där den ena idag fungerar som kontor, grym bonus i våra ögon! Sovrummet har dessutom en skjutdörrsgarderob modell Pax ifrån Ikea som organiserar kläder och prylar på ett praktiskt vis.

Brf Galgberget charmar sina medlemmar med ett centralt men samtidigt naturnära läge. De imponerar med att erbjuda alla en helt egen garageplats i källaren där det även finns tvättplats. För den bekväma behöver man inte ta ett enda trappsteg, då hiss går hela vägen från garaget upp till lägenheten!

Söker ni en central tvårummare så är denna svårslagen!

/Borglin & Karlsson

Sponsrade länkar
Halmstad / Centrum
Norra Vägen 26
Slutpris: 2 250 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 387 kr/mån
Driftkostnad: 573 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Norra Vägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.