Sök Meny
Såld

Halmstad - Centrum / Norra Vägen 26

Svårslagen tvårummare med balkong, hiss och garageplats!

Brf Galgberget ligger oss varmt om hjärtat och nu har vi förmånen att förmedla en av de absolut finaste tvåorna denna förening har att erbjuda. Nuvarande ägare har med noggrann hand låtit renovera lägenheten ifrån grunden. Samtliga golv, väggar, lister, tak och innerdörrar är genomgångna och som grädde på moset har man låtit bygga ett helt nytt kök samt öppnat upp planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Mycket tjusigt!

Vi finner även en helt ny elcentral samt ett smart elsystem där man tänder och släcker alla lampor ifrån hall och sovrum. Vi gillar den generösa ytan om 67 kvm som inkluderar goda förvaringsutrymmen i form av två klädkammare där den ena idag fungerar som kontor, grym bonus i våra ögon! Sovrummet har dessutom en skjutdörrsgarderob modell Pax ifrån Ikea som organiserar kläder och prylar på ett praktiskt vis.

Brf Galgberget charmar sina medlemmar med ett centralt men samtidigt naturnära läge. De imponerar med att erbjuda alla en helt egen garageplats i källaren där det även finns tvättplats. För den bekväma behöver man inte ta ett enda trappsteg, då hiss går hela vägen från garaget upp till lägenheten!

Söker ni en central tvårummare så är denna svårslagen!

/Borglin & Karlsson

Sponsrade länkar
Halmstad / Centrum
Norra Vägen 26
Slutpris: 2 250 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 387 kr/mån
Driftkostnad: 573 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Norra Vägen