Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Halmstad / Centrum
Norra Vägen 26
Utgångspris: Kalkyl 1 750 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 387 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)

Halmstad - Centrum / Norra Vägen 26

Svårslagen tvårummare med balkong, hiss och garageplats!

Brf Galgberget ligger oss varmt om hjärtat och nu har vi förmånen att förmedla en av de absolut finaste tvåorna denna förening har att erbjuda. Nuvarande ägare har med noggrann hand låtit renovera lägenheten ifrån grunden. Samtliga golv, väggar, lister, tak och innerdörrar är genomgångna och som grädde på moset har man låtit bygga ett helt nytt kök samt öppnat upp planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Mycket tjusigt! Vi finner även en helt ny elcentral samt ett smart elsystem där man tänder och släcker alla lampor ifrån hall och sovrum. Vi gillar den generösa ytan om 67 kvm som inkluderar goda förvaringsutrymmen i form av två klädkammare där den ena idag fungerar som kontor, grym bonus i våra ögon! Sovrummet har dessutom en skjutdörrsgarderob modell Pax ifrån Ikea som organiserar kläder och prylar på ett praktiskt vis. Brf Galgberget charmar sina medlemmar med ett centralt men samtidigt naturnära läge. De imponerar med att erbjuda alla en helt egen garageplats i källaren där det även finns tvättplats. För den bekväma behöver man inte ta ett enda trappsteg, då hiss går hela vägen från garaget upp till lägenheten! Söker ni en central tvårummare så är denna svårslagen! /Borglin & Karlsson

Henrik & Tommy - Halmstads mest anlitade mäklarduo!
Henrik & Tommy - Halmstads mest anlitade mäklarduo!
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheten genomgick en större renovering 2015 vilket märks direkt när man kliver in. Nya parkettgolv, nya tapeter, nya lister, nya innerdörrar, nymålade tak mm. Intrycket är mycket gott! ENTRÉ/HALL Avhängningsdel med praktiskt klinkergolv och plats för sko- & hatthylla, samt spegel. Nytt elskåp på väggen till höger. Längre fram finns en större klädkammare. I hallens förlängning övergår golvet till en trestavs mattlackad ekparkett (slipbar) som sedan enhetligt flyter igenom hela lägenheten. Snyggt! KÖK Drömkök renoverat 2015 där man även tagit ned en del av väggen mellan hall, kök och vardagsrum. Resultatet blir ett öppet samspel med rikligare ljusflöde då lägenheten är genomgående med fönster åt både väster och öster. Matplats erbjuds intill fönster med utsikt mot Galgberget. Köket är ifrån Ikea med vita skåp och luckor, rostfria kapitalvaror samt gråa bänkskivor i laminat (bänkskiva ovan ugn i Granit). Köket är modernt utrustat med: rostfri diskbänk med två hoar, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, induktionshäll, fläkt samt kyl/frys. Vi lägger märke till det stiliga stänkskyddet i glas ovan bänkyta och spishäll samt de infällda spotlighten i taksargen. Detta är ett kök för den som älskar att laga mat. Fokus har lagts på praktiska lösningar och ergonomi: elektrisk utskjutare på sopkorgen, vattenkranen går att dra ut o rikta åt olika håll, ugnen placerad i arbetshöjd samt många öppna ytor för matlagning. KONTOR/KLÄDKAMMARE Mellan kök och sovrum finns ett mindre rum som idag nyttjas till kontor, men likväl kan användas som en walk-in-closet!Förvaringsutrymmena i lägenheten är mycket goda så detta får ses som ett suveränt bonusutrymme vilket även har förvaringsskåp (garderober) längs ena väggen. SOVRUM Behagligt sovrum med fönster mot den lugna innegården i österläge. Här vaknar man upp till solens morgonstrålar och somnar i ett svalt och mörkt rum. En nyare skjutdörrsgarderob (Pax ifrån Ikea) med spegeldörrar följer med i köpet av lägenheten. VARDAGSRUM Ljust och lättmöblerat sällskapsrum med utgång till balkong mot innergården. BADRUM Fräscht badrum som genomgått en enklare uppdatering. Våtrumsmatta på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med: nytt tvättställ med blandare, badrumsskåp med spegeldörrar och belysning, ny WC-stol, badkar (går att lyfta ut om man istället önskar dusch), samt extra skåp, spegel och handdukshängare.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  67 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1983
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme och mekanisk frånluft.
 • Beskrivning
  4-vånings flerbostadshus
Energideklaration
 • Energiprestanda
  120 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2008-10-14
TV- och Internetanslutning
 • TV Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud (19 st kanaler) ingår i månadsavgiften. INTERNET Gruppanslutning. Leverantör: Com Hem. Kostar 135 kr/mån för 100/10 mbit. Går även att få 500/50 mbit.
Balkong
 • Rymlig balkong i söderläge mot den lugna innergården
Bilplats/Övriga byggnader
 • En garageplats ingår och tillhör lägenheten. Belägen i ett stort parkeringsgarage i källarplan med bland annat gemensam tvättplats. Källare och garage nås med hiss och trappa. Nedfart från Söderlingsvägen.
Övrigt
 • RENOVERINGAR I LÄGENHETEN: 2015: - Totalrenovering av Hall, Vardagsrum, Sovrum, Kontor och Kök inkl. nya vitvaror (Kyl/Frys, Ugn, Spis) - Samtliga rum har enhetligt parkettgolv i ek. Rivit ned gamla tapeter och bredspacklat väggar. Målat väggar och tak. Nya listverk och innerdörrar - I Sovrummet sattes det in en ny skjutdörrsgarderob (pax från Ikea) 2016: - Ny elcentral med "jordfelsbrytare" installerades och alla ljusknappar byttes samt att det installerades ett "smart" belysningssystem i lägenheten. Man släcker/tänder hela lägenheten på en knapp vid ytterdörren samt vid sovrummet - Ny toalettstol och nytt tvättställ med blandare. 2017: - Nya termostater på elementen SÄLJARENS KOMMENTARER: Det bästa med lägenheten: - Smidigheten till parkeringsplatsen i källaren, inga trappsteg från källaren till lägenheten då hiss finns samt att man hela tiden är inomhus mellan bilen och lägenheten. - Köket är anpassat för att man skall vilja laga mat där. Elektrisk utskjutare på sopkorgen, vattenkranen i köket går att dra ut o rikta åt vilket håll som helst. Ugnen placerade i helt rätt höjd. Köket har helt enkelt många öppna ytor för matlagning. - Möjlighet att kunna ha ett litet "kontor" mellan köket och sovrummet är "Guld" värt. - Vi tycker att föreningen är mycket stabil och många investeringar har gjorts för att sänka driftkostnader ytterligare som kommer att speglas på hyran positivt. - Lägenheten är tyst och lugn att bo i. - Närheten till stan, då det är max 5 min till lilla torg. Det ligger utanför men ändå nära, och det går alltid att få parkering utanför om folk hälsar på.
Ekonomi
 • Avgift
  3 387 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och garage
 • Försäkring
  105 kr/mån
 • Hushållsström
  468 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  573 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  2,88786
 • Andel av årsavg.
  2,82711
 • Andelstal insats
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-02-02.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade förändringar. Årsavgifterna sänktes senast 2016 och då med 10%!
Föreningen
 • Benämning
  Brf Galgberget.
 • Allmänt
  Brf Galgberget består av 32 lägenheter och inga lokaler. Föreningen har tecknat en gemensam kollektiv försäkring gällande bostadsrättstillägg. Endast hemförsäkringen tecknas och bekostas av bostadsrättshavarna. PART Fastighetsförvaltning AB biträder föreningen med teknisk- och ekonomisk förvaltning.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Årsavgifterna höjdes senast inför 2013 och då med 2 %.
 • Gjorda renoveringar
  Installerat ett nytt styrsystem till fjärrvärmeanläggningen som sänker föreningens uppvärmningskostnader.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  I entréplan finns två gemensamma tvättstugor och ett torkrum.
Området
 • Kommunikationer
  Bra bussförbindelser med en hållplats bara ett stenkast från Norra Vägen 26.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.