Norra vägen 26 / Centrum / Halmstad

TVÅRUMMARE MED BALKONG, HISS OCH GARAGEPLATS!

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
67,4 kvm
Avgift
3 407 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Vägen såldes av oss 2018-06-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Norra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Galgberget ligger oss varmt om hjärtat och nu har vi förmånen att förmedla en fin tvårummare i denna trivsamma förening. Brf Galgberget charmar sina medlemmar med ett centralt men samtidigt naturnära läge vid foten av Galgberget. De imponerar även med att erbjuda alla en helt egen garageplats i källaren där det även finns tvättplats. För den bekväma behöver man inte ta ett enda trappsteg, då hiss går hela vägen från garaget upp till lägenheten!

Vi gillar den generösa ytan om 67 kvm som inkluderar goda förvaringsutrymmen i form av klädkammare och en större walk-in-closet. Addera renoverat kök samt en inglasad balkong mot den lugna innergården till detta och vi har en superbt trevlig bostad med många mervärden.

Söker ni en central tvårummare så är denna svårslagen!

I den låga månadsavgiften om 3 407 kr ingår numrerad garageplats, värme, vatten och TV. Föreningen har även upphandlat ett mycket förmånligt gruppavtal avseende bredband 100 mbit för 135 kr/mån.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration