Nyckelvägen 3B / Sofieberg / Halmstad

Markplanslägenhet med härlig uteplats och tjusig interiör!

Slutpris
1 805 000 kr
Boarea
59,5 kvm
Avgift
4 731 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nyckelvägen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nyckelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna mycket hemtrevliga hörnlägenhet i markplan belägen på Sofieberg i Brf Mandelblomman. Interiören är fräsch och erbjuder en härlig boendemiljö med utgång till egen uteplats i bästa söderläge. Uteplatsen omgärdas av gräsmatta och häckar vilket ger en större yta att vistas på. Lägenheten är fördelad över fräscht badrum, rymligt sovrum, nyrenoverat kök och vardagsrum i samspel samt en klädkammare i hallen. Vardagsrummet går att dela av för ett sovrum till om så önskas. Till lägenheten ingår det även en parkeringsplats och ett förråd på innergården.

På Sofieberg bor du med närhet till rogivande natur och grönområden, bra kommunikationer till city, nära till skolor mm. Ett smått idylliskt område där lugnet råder.

Summa summarum en toppenfin lägenhet i markplan med lite "huskänsla" med tanke på uteplats, trädgård och egen parkeringsplats. Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.