Nyhemsgatan 16

Nyhemsgatan 16

Slutpris

1 695 000 kr


Centralt Öster— Halmstad

Nyhemsgatan 16


Slutpris
1 695 000 kr

Centralt Öster— Halmstad

Nybyggd 2a med ett bra läge!

Det är något speciellt med att vara den första som flyttar in i ett boende, känslan av nytt och fräscht är svårslagen! Vi kan nu presentera en nyproducerad tvårummare i Brf Glashuset på Nyhem i markplan. Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två håll och mycket välplanerad. De 50 kvadratmetrarna fördelar sig över ett sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök och vardagsrum i öppet samspel med en rejäl uteplats i fonden. Med korta avstånd till både högskolan, resecentrum och centrum bor du här på ett kanonläge.

Så sent som 2018 stod Brf Glashuset klar för inflyttning där en stor glasfasad ramar in innergården mellan de två punkthusen. På så sätt bildas en avskärmad och lugn utemiljö. Här har man lyckats skapa ett modernt boende med tidlös design. Så letar du efter ett modernt boende med rymlig uteplats och närhet till centrum, högskolan samt salta bad på Östra stranden? Missa inte chansen att förvärva denna tvåa, välkomna på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 917 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på nyhemsgatan såldes av oss 2018-11-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på nyhemsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.