Österdalsvägen 3

Österdalsvägen 3

Slutpris

3 300 000 kr


Trönninge— Halmstad

Österdalsvägen 3


Slutpris
3 300 000 kr

Trönninge— Halmstad

Charmig 30-talare i Trönninge!

Det är med glädje som vi presenterar denna charmiga 30-talare med härliga ytor i barnvänliga och trivsamma Trönninge. I den välskötta trädgården om ca 1100 kvm skapas en svårslagen oas där ytorna bjuder in till socialt umgänge. Här umgås man med nära och kära eller njuter själv av tillvaron med tillgång till altan mot sydväst, grönytor, inglasad balkong samt ett utespa för avkopplande bubbelbad. Trädgården är komponerad med fin växtlighet och fruktträd i form av äpple och plommon. Önskar man istället ett dopp i havet finns flertalet stränder på cykelavstånd från Trönninge.

Invändigt väntar en charmig boendemiljö med en härlig atmosfär. På entréplanet ges bra umgängesytor i form av allrum, renoverat kök och vardagsrum i två delar med både burspråk och kamin. På övre plan finns bl.a. tre sovrum och fräscht badrum. Källarplan erbjuder bra biutrymmen till förvaring, tvättstuga etc.

Kom och upplev denna oerhört trevliga villa med egna ögon, välkommen på visningen!


Boarea/biarea
137/81 kvm
Driftkostnad
43 068 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Österdalsvägen såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Österdalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.