Palmvägen 9

Palmvägen 9

Slutpris

5 500 000 kr


Frösakull— Halmstad

Palmvägen 9


Slutpris
5 500 000 kr

Frösakull— Halmstad

Ljuvliga Frösakull

Välkommen till Palmvägen 9 i Frösakull som med en stor lummig hörntomt om 1056 kvm och ett u-format 1-planshus, bjuder på stora möjligheter. Intrycken präglas av ett rogivande lugn och här bor man nära Möllegårds Naturreservat och med gång- /cykelavstånd till havet och en av Sveriges finaste sandstränder. Älskar du golf har du Halmstad Golfklubb, Ringenäs Golfklubb, samt Golfarenan inom cykelavstånd. I Frösakull finns även ICA, apotek, vårdcentral, restaurang, fiskbutik, frisör, ett par förskolor och skola F-4. Det är lätt att förstå varför Frösakull är ett av Halmstads mest attraktiva bostadsområde.

Huset byggdes ursprungligen på 50-talet men byggdes till på 60- och 70-talet. Idag har huset en boyta om 146 kvm och biyta 33 kvm med en spännande planlösning. Stora sociala ytor, öppen spis, trägolv, 3 separata sovrum, bra förrådsutrymmen, separat gästavdelning med sovrum/badrum, samt ett dubbelgarage. Skicket är äldre men möjligheterna stora. Förädla huset som det är och nyttja det som en perfekt fritidsbostad, eller slå på den stora trumman och skapa ert nya permanentboende med ett mycket trivsamt läge.


Boarea/biarea
146/33 kvm
Driftkostnad
59 744 kr/år
Tomtarea
1 056 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Palmvägen såldes av oss 2022-04-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Palmvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.