Skärkered 292B

Skärkered 292B

Slutpris

4 500 000 kr


Marbäck— Halmstad

Skärkered 292B


Slutpris
4 500 000 kr

Marbäck— Halmstad

Härlig familjevilla i natursköna omgivningar

Gillar du ett aktivt friluftsliv och drömmer om ett hus med naturen inpå knuten? Bra, se då hit för här har du barnfamiljshuset som spelar i en egen division både ute och inne. I dessa fina naturnära omgivningar endast 20 min från Halmstad med både skog och sjöar i närheten kan vi nu locka med denna Västkustvilla från 2009.
Huset om 136 kvm är i mycket fint skick där vardagsrummet kanske imponerar mest med en takhöjd som spjärnar upp mot fyra meter! Den öppna spisen förstärker den fina känslan så rummet blir en naturlig samlingsplats för hela familjen.
När barnen vill hänga själva eller med kompisar så kan de dra sig tillbaka till sin alldeles egna avdelning med allrum, tre sovrum samt badrum- perfekt planlösning tycker vi!
2021 byggde man ut med ett rejält stort inglasat uterum så här njuter man från tidigt vår till en bit inpå hösten. Stora härliga gräsytor som verkligen inbjuder till både fotbollsmål och studsmatta:-).

Praktiskt då? Jodå även det spelar i en egen division med rejält och bra dubbelgarage plus förråd samt med laddbox för elbilen. Vidare är det ett modernt hus med en ringa ålder och allt vad det innebär med mer komfort via vattenburen golvvärme och lägre driftkostnader etc. Busshållplats utanför tomtgränsen och cykelväg hela vägen in till stan om du är hurtig;-). Det är inte långt till Ön med sitt stora friluftsområde med vandringsleder och flera sjöar för den fiskesugne.

Summa kardemumma så är detta en dröm för dig som vill ha ett modernt lättskött boende så att du kan lägga tid på att njuta av natur och friluftsliv!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
32 825 kr/år
Tomtarea
2 354 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-21

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Skärkered såldes av oss 2022-06-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Skärkered.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.