Slåttervägen 4B / Öster/Högskolan / Halmstad

Ljus gavellägenhet med hög charmfaktor, öppen spis, marmor, renoverat kök, spotlights mm!

Slutpris
1 810 000 kr
Boarea
74,5 kvm
Avgift
4 008 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slåttervägen såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Slåttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster/Högskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss presentera denna förtjusande 50-talare med ett lugnt läge i trivsamma kvarter nära Högskolan. Endast en halv trappa upp väntar denna ljusa gavellägenhet som bjuder in till en charmig boendemiljö med snyggt kök, helkaklat badrum och en fungerande öppen spis i vardagsrummet som pricken över i:et. Vardagsrummet imponerar med rikligt ljusinsläpp från större gavelfönster med dekorativ fönsternisch klädd med en stor skiva i marmor och i taket sitter infällda spotlights som ger en behaglig och modern ljussättning. Balkong i bästa sydvästläge ger ytterligare mervärde.

Missa inte denna trerummare i en välskött och stabil bostadsrättsförening. En stor fördel är det kollektiva avtalet för TV och bredband för 269 kr/mån.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration