Sniljegången 23 / Frennarp / Halmstad

Barnvänligt radhus på Frennarp!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
4 828 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-08-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sniljegången såldes av oss 2018-08-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Sniljegången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frennarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Njut av ett barnvänligt radhusboende med villakänsla och lättskött trädgård utan att behöva lägga energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Detta är en ljus och tilltalande bostadsrätt med ett ypperligt läge på hörnet av radhuslängan i populära och barnvänliga Frennarp. Här bjuds på fint ljusinsläpp och en lummig baksida i söderläge med inglasad altan. Boendemiljön är mycket trivsam med stilfulla färg- och materialval. Huset har en bra planlösning med umgängesyta, badrum, kök och tvättstuga på entréplan och tre sovrum samt duschrum på övre plan.

Detta är ett bekvämt och rogivande boende som ger tid över till annat samt har ett mycket fint skick! Att radhuset ligger på hörnet har flera fördelar som ett mer insynsskyddat läge och större trädgård.

Föreningen är välskött och erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar som tvättplats för bilen, lånesläp, festlokal, bastu mm. Vi ses på Sniljegången 23!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration