Sök Meny
Såld

Halmstad - Centrum / Snöstorpsvägen 14b

RENOVERAD TREA I EN MYCKET VÄLSKÖTT FÖRENING!

Varmt välkomna till denna tjusigt renoverade trerummare där man lyckats skapa en högst tilltalande boendemiljö. Vi gillar framförallt köket med dess stilrena bistrokänsla samt det lyxiga badrummet där det även är förberett för tvättmaskin och torktumlare! Ett stort plus är även föreningens beslut att för några år sedan förlänga balkongerna vilket sannerligen gett mervärde och skapat känslan av ett uterum i bästa söderläge. Ytterligare fördelar är föreningens gemensamma relaxavdelning med bastu & gym, det stora garaget i källarplan samt att man nyligen installerat solfångare på taket vilket innebär en förmånligare elkostnad för både föreningen och samtliga boende. Detta har även resulterat i att föreningen nyligen fick ta emot ett miljöpris. Sannerligen en av Halmstads mest välskötta bostadsrättsföreningar, Riksbyggen Halmstadhus nr.5!

Läget på Snöstorpsvägen är lugnt med kort gångavstånd till city, teater, bibliotek samt kommunikationer såsom tågstation och busscentral.

Missa inte denna pärla :)

/Borglin & Karlsson

Sponsrade länkar
Halmstad / Centrum
Snöstorpsvägen 14b
Slutpris: 2 520 000 kr
Boarea: 79,5 kvm
Avgift: 3 944 kr/mån
Driftkostnad: 387 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Snöstorpsvägen