Snöstorpsvägen 14b / Centrum / Halmstad

RENOVERAD TREA I EN MYCKET VÄLSKÖTT FÖRENING!

Slutpris
2 520 000 kr
Boarea
79,5 kvm
Avgift
3 944 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snöstorpsvägen såldes av oss 2017-02-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Snöstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna tjusigt renoverade trerummare där man lyckats skapa en högst tilltalande boendemiljö. Vi gillar framförallt köket med dess stilrena bistrokänsla samt det lyxiga badrummet där det även är förberett för tvättmaskin och torktumlare! Ett stort plus är även föreningens beslut att för några år sedan förlänga balkongerna vilket sannerligen gett mervärde och skapat känslan av ett uterum i bästa söderläge. Ytterligare fördelar är föreningens gemensamma relaxavdelning med bastu & gym, det stora garaget i källarplan samt att man nyligen installerat solfångare på taket vilket innebär en förmånligare elkostnad för både föreningen och samtliga boende. Detta har även resulterat i att föreningen nyligen fick ta emot ett miljöpris. Sannerligen en av Halmstads mest välskötta bostadsrättsföreningar, Riksbyggen Halmstadhus nr.5!

Läget på Snöstorpsvägen är lugnt med kort gångavstånd till city, teater, bibliotek samt kommunikationer såsom tågstation och busscentral.

Missa inte denna pärla :)

/Borglin & Karlsson

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration