Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Halmstad / Centrum
Snöstorpsvägen 14b
Utgångspris: Kalkyl 1 995 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 79,5 kvm
Avgift: 3 944 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)

Halmstad - Centrum / Snöstorpsvägen 14b

RENOVERAD TREA I EN MYCKET VÄLSKÖTT FÖRENING!

Varmt välkomna till denna tjusigt renoverade trerummare där man lyckats skapa en högst tilltalande boendemiljö. Vi gillar framförallt köket med dess stilrena bistrokänsla samt det lyxiga badrummet där det även är förberett för tvättmaskin och torktumlare! Ett stort plus är även föreningens beslut att för några år sedan förlänga balkongerna vilket sannerligen gett mervärde och skapat känslan av ett uterum i bästa söderläge. Ytterligare fördelar är föreningens gemensamma relaxavdelning med bastu & gym, det stora garaget i källarplan samt att man nyligen installerat solfångare på taket vilket innebär en förmånligare elkostnad för både föreningen och samtliga boende. Detta har även resulterat i att föreningen nyligen fick ta emot ett miljöpris. Sannerligen en av Halmstads mest välskötta bostadsrättsföreningar, Riksbyggen Halmstadhus nr.5! Läget på Snöstorpsvägen är lugnt med kort gångavstånd till city, teater, bibliotek samt kommunikationer såsom tågstation och busscentral. Missa inte denna pärla :) /Borglin & Karlsson

Halmstads mest anlitade mäklare!
Halmstads mest anlitade mäklare!
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Gemensam relaxavdelning i källarplan
Gemensam relaxavdelning i källarplan
Gemensam bastu intill relaxavdelning
Gemensam bastu intill relaxavdelning
Gemensamt gym i källarplan
Gemensamt gym i källarplan
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  ENTRÉ/HALL Ett trevligt första intryck möter oss där vi direkt skymtar det renoverade köket rakt fram. Hallen har god yta, vita fräscha väggar där en trevlig detalj är ena väggen som har liggande vit träpanel och på golvet finner vi en snygg klinkerplatta i mörkgrå nyans vilken även flyter in i köket för en enhetlig känsla. I hallen finns bra plats för hatt- och skohylla men här finns även tillgång till en större klädkammare, även den med klinkergolv. SOVRUM Det första sovrummet till höger från hallen sett har fönster mot innergården med ett lugnt och svalt norrläge. Bra yta råder för både dubbel- och enkelsäng. Laminatgolv och vitmålade väggar. KÖK Rakt fram från hallen når vi köket som byggts om och idag bjuder på en modern bistrokänsla. Riktigt snyggt tycker vi! Vita fasade kakelplattor klär hela väggen ovan bänkytor och utan överskåp blir känslan luftig och modern. Helt nya bänkskivor träliknande laminat mjukar upp känslan i köket och knyter ihop helheten. Praktiskt och lättstädat klinkergolv. Utrustat med: hällspis, fläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och inbyggd ugn. Köket rymmer en bra matplats med fönster mot den trivsamma innergården. Ett riktigt drömkök! VARDAGSRUM Vardagsrummet har god yta och bjuder på en spännande utformning med en fräck fototapet längs ena väggen. På golvet ligger en slipad och oljad stavparkett i holländskt mönster. Stora fönster i söderläge innebär rikligt med ljusflöde och utgången till den rymliga inglasade balkongen ger hela lägenheten en extra dimension! En annan fördel är att rummet är lätt att möblera. SOVRUM Det andra sovrummet finner vi mellan kök och vardagsrum. En rymlig och bra förvaringslösning finns till höger, dold bakom skjutdörrar där det även göms en praktisk arbetsplats. Plats för dubbelsäng, sängbord mm. Laminatgolv. BADRUM Vid renoveringen blev det nya badrummet en vinnare med sin välplanerade yta som rymmer duschhörna med glasvägg och takdusch, handdukstork, WC, tvättställ med över- och underskåp samt förberett för både tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett modernt badrum med liggande vitt kakel på väggarna samt en tuff klinkerplatta med träimitation. I duschen med en fast glasvägg finns en lyxig takdusch. Ett mindre fönster bjuder på trevligt ljusinsläpp. Lampa i taket tänds via rörelsedetektor. Mycket bättre än såhär blir det inte!
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  79,5 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1968
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Energiprestanda
  111 kWh/kvm och år
 • Beskrivning
  Energiprestanda 111 kWh/m² år.
TV- och Internetanslutning
 • TV: Grundutbud om ca 8 kanaler ingår i månadsavgiften. INTERNET: Samtliga lägenheter har fiber via Halmstad stadsnät.
Balkong
 • Inglasad balkong i söderläge, nybyggd 2011. Bra yta, skjutbara fönsterpartier samt mjuk och behaglig matta på golvet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: 350 kr/månad. Har separat kö.
 • Garage finns under husen i källarplan, kostar 350 kr/mån. Till garageplatserna tillämpas kösystem, f.n. ingen kö. Möjlighet till däckförvaring finns i föreningens regi.
Övrigt
 • Ägarens renoveringar i lägenheten: 2009 - Renovering av samtliga ytskikt såsom golv, väggar och tak - Kök 2013 - Badrum, kvalitetsdokument finns 2015 - Skjutgarderober sovrum 2017 - Köket uppdterades med nytt kakel, bänkskivor, diskho samt handtag. I samband med detta såg en elektriker över elcentralen
Ekonomi
 • Avgift
  3 944 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Försäkring
  175 kr/mån
 • Hushållsström
  212 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  387 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,32719
 • Andel av årsavg.
  1,32716
 • Andelstal insats
  1,32719
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-02-09.
Föreningen
 • Benämning
  RBF Halmstadshus nr 5. I föreningen finns 74 lägenheter.
 • Allmänt
  Riksbyggens Brf Halmstadshus Nr 5. Föreningen innehar tomträtter till fastigheten Krigaren 5 med därpå uppförda bostadslägenheter, innehållande 74 bostadslägenheter om totalt 6027,5 kvm fördelade enligt följande: 2 st 1 rok, 14 st 2 rok, 40 st 3 rok och 18 st 4 rok. Därtill kommer 103 garageplatser och 5 lokaler. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och kollektivt bostadsrättstillägg ingår (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring). På den trevliga och välskötta innergården finns bland annat grillplatser, utemöbler, lekplats och grönområde.
 • Gjorda renoveringar
  Föreningens renoveringar: 2016 - Takrenovering med energieffektivisering (installation av solceller och frånluftsvärmepumpar) - Rensning av kanalsystem 2011 - Byggt om och breddat balkongerna 2008 - Relaxavdelning m. bastu etc. - Gym - Säkerhetsdörrar installeradese 2007 - Uppfräschning av trapphus - Inpasseringssystem vid entré - Nya frånluftsfläktar på vinden 2001 - 3-glasfönster(isoler)
 • Övriga utrymmen i föreningen
  I källaren som nås från trapphuset finns ett förråd tillhörande bostadsrätterna. I källaren finner man även föreningens garage med bl.a. 2 st spolplatser för biltvätt. För alla medlemmar finns en riktigt fräsch relaxavdelning med bastu, dusch och vilorum att boka. Även ett gym, gästrum/festlokal och cykelförråd har man tillgång till och en fräsch tvättstuga med 3 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st mangel samt torkrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.