Snöstorpsvägen 68

Snöstorpsvägen 68

Slutpris

4 850 000 kr


Centralt / Öster— Halmstad

Snöstorpsvägen 68


Slutpris
4 850 000 kr

Centralt / Öster— Halmstad

Pampig villa med härliga sällskapsytor

Nu har vi på Mäklarhuset den stora glädjen att kunna presentera denna pampiga villa på ett ypperligt centralt läge! Huset har en boyta om 158 kvm + biyta om 83 kvm så här pratar vi verkligen om ett stort härligt hus för hela familjen. Ett entréplan med ett magnifikt vardagsrum som tillsammans med det öppna moderna köket skapar rejäla ytor för det sociala. Köket renoverades så sent som 2020 och man sparade verkligen inte på krutet - toppmoderna släta vita luckor från Kvik ihop med hela väggar av vitt kakel ger ett luftigt öppet intryck, supersnyggt!
Inte mindre än två! öppna spisar - en på varje plan -helt magiskt!
Sovrummen är samlade på ovanvåningen ihop med ett stort badrum med både badkar, dusch och dubbla handfat, allrum med öppen spis och utgång till en balkong samt flera praktiska klädkammare- bättre kan det knappast bli.
Det finns fina möjligheter att skapa ytterligare sovrum om behov finns genom att med enkla medel ändra planlösningen och på så sätt få hela fyra sovrum.
Även utomhusmiljön är sannerligen mycket tilltalande med ett skyddat stort trädäck med gott om plats för både matgrupp och loungemöbler samt en mycket lättskött trädgård som gör att man får tid över till annat.

Detta är den perfekta familjevillan för dig som har högra krav på din boendemiljö och vill ha tid över till annat för här flyttar man rakt in utan att behöva tänka på kostsamma och tidskrävande renoveringar då allt redan är gjort!

Kom och upplev Snöstorpsvägen 68 på plats, vi ses!


Boarea/biarea
158/83 kvm
Driftkostnad
33 343 kr/år
Tomtarea
440 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-24

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Snöstorpsvägen såldes av oss 2021-11-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Snöstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.