Sök Meny
Såld

Halmstad - Söder / Södra vägen 43

ETT GULDKORN PÅ SÖDERKAJ

Även mindre lägenheter kan förgyllas med ett härligt läge och vill man känna sig fri trots att man bor i lägenhet skall man titta närmare på denna fräscha tvåa på Söderkaj. Här på Södra vägen 43, fyra våningar upp, väntar 51 välplanerade kvadratmeter där samtliga rum vetter mot söder och bjuder på fri sikt mot Nissan och havet. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och från vardagsrummet leder ett skjutparti ut till den inglasade balkongen där man bara kan sitta och njuta av solens värmande strålar. Badrummet är rymligt och här finns även en tvättavdelning med bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns också en praktisk klädkammare och för att vara en mindre lägenhet känns förvaringen mycket god.

Varmt välkomna till ett kvadratsmart och tilltalande boende på attraktiva Söder!

Sponsrade länkar
Halmstad / Söder
Södra vägen 43
Slutpris: 2 120 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 2 513 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Södra Vägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.