Sök Meny
Såld

Halmstad - Söder / Södra vägen 43

ETT GULDKORN PÅ SÖDERKAJ

Även mindre lägenheter kan förgyllas med ett härligt läge och vill man känna sig fri trots att man bor i lägenhet skall man titta närmare på denna fräscha tvåa på Söderkaj. Här på Södra vägen 43, fyra våningar upp, väntar 51 välplanerade kvadratmeter där samtliga rum vetter mot söder och bjuder på fri sikt mot Nissan och havet. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och från vardagsrummet leder ett skjutparti ut till den inglasade balkongen där man bara kan sitta och njuta av solens värmande strålar. Badrummet är rymligt och här finns även en tvättavdelning med bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns också en praktisk klädkammare och för att vara en mindre lägenhet känns förvaringen mycket god.

Varmt välkomna till ett kvadratsmart och tilltalande boende på attraktiva Söder!

Sponsrade länkar
Halmstad / Söder
Södra vägen 43
Slutpris: 2 120 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 2 513 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Södra Vägen