Södra Vägen 43 / Söderkaj / Halmstad

Stor, ljus och rymlig tvåa i absolut nyskick!

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea
72,5 kvm
Avgift
3 389 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Vägen såldes av oss 2017-10-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Södra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkaj är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna attraktiva och rymliga tvåa om 72,5 m² i en spännande marin miljö på Söderkaj och med många mervärden! Lägenheten är byggd 2013 och har haft samma ägare sedan dess. Här erbjuds bl.a ett stort ljust vardagsrum med fönster i burspråk samt stora fönster och utgång mot en inglasad balkong i söderläge. Balkongen har ett fördelaktigt läge på hörna och bjuder på en bra yta. Optimalt belägen åt söder med chans till sol under stora delar av dagen. Sovrummet är lugnt beläget mot innergården i ett svalt norrläge. Vidare så uppskattar vi att det finns bra förvaringsutrymmen, en separat tvättstuga intill badrummet, samt den väl avvägda planlösningen mellan kök och vardagsrum. Låg månadsavgift om 3389 kr/mån samt ett mycket förmånligt paket avseende TV, bredband och ip-telefoni för 212 kr/mån.

Omgivningen har en rogivande atmosfär med båtplatser, brygga med badmöjlighet och det finns även en restaurang/café att tillgå sommartid. Önskar man större utbud följer man bara Prins Bertils stig längs med Nissan och når Halmstads citypuls på några få minuter.

Varmt välkomna på visning!

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration