Södra vägen 27 / Söderkaj / Halmstad

Hörnlägenhet på Söderkaj!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
87,6 kvm
Avgift
4 739 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Vägen såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Södra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkaj är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi presentera en trerummare på Söderkaj med dess mysiga marina atmosfär mellan havet och staden. Denna väldisponerade hörnlägenhet om 87,6 kvm har ljusa rum och fick en uppfräschning 2014. En inglasad balkong nås från vardagsrummet och bjuder på fin utsikt över Nissan. Lägenhetens generösa ytor bidrar till goda förvaringsmöjligheter med både klädkammare, garderober och ytterligare förvaring i det stora förrådet som ligger precis utanför ytterdörren. Omgivningen har en marin touch med båtplatser, brygga med badmöjlighet och det finns även en restaurang/café att tillgå. Önskar man större utbud följer man bara Prins Bertils stig längs med Nissan och når Halmstads citypuls på några få minuter.

Vi tycker det är ett stort mervärde att få bo centralt och nära Nissan. Håller ni med oss bör ni titta närmare på denna härliga trea på Söder. Välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration