Stenhuggerivägen 66 / Stenhuggeriet / Halmstad

SISTA TOMTEN I STENHUGGERIET?

Slutpris
2 950 000 kr
Tomtarea
816 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Halmstad Eketånga 5:557
Såld
2017-05-24
Bostaden är såld!

Denna tomt på Stenhuggerivägen såldes av oss 2017-05-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stenhuggerivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhuggeriet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stenhuggeriet är ett av Halmstads mest populära bostadsområden där många drömmer om en bostad. Husen som säljs är många gånger med renoveringsbehov och några tomter finns i princip aldrig till salu.... förutom nu då kanske den sista tomten som kommer att erbjudas marknaden finns att köpa.

Stenhuggeriets erbjuder en härlig natur med bland annat gångavstånd till havet och charmiga Grötviks hamn samt rogivande tallskog med fina strövområden etc. För barnfamiljerna finns i området mycket populära förskolor samt grundskola upp till högstadienivå.

Tomten mäter ca: 816 kvm och är ej knuten till något husföretag, vilket ger Er fria händer att utifrån de rådande byggbestämmelserna skapa ett boende efter eget huvud. Fiber finns att tillgå i gatan via bl.a. Halmstads stadsnät. Anslutning för El och VA tillkommer.

PS! Byggrätt om 300 kvm

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration