Sök Meny
Såld

Halmstad - Stenhuggeriet / Stenhuggerivägen 66

SISTA TOMTEN I STENHUGGERIET?

Stenhuggeriet är ett av Halmstads mest populära bostadsområden där många drömmer om en bostad. Husen som säljs är många gånger med renoveringsbehov och några tomter finns i princip aldrig till salu.... förutom nu då kanske den sista tomten som kommer att erbjudas marknaden finns att köpa.

Stenhuggeriets erbjuder en härlig natur med bland annat gångavstånd till havet och charmiga Grötviks hamn samt rogivande tallskog med fina strövområden etc. För barnfamiljerna finns i området mycket populära förskolor samt grundskola upp till högstadienivå.

Tomten mäter ca: 816 kvm och är ej knuten till något husföretag, vilket ger Er fria händer att utifrån de rådande byggbestämmelserna skapa ett boende efter eget huvud. Fiber finns att tillgå i gatan via bl.a. Halmstads stadsnät. Anslutning för El och VA tillkommer.

PS! Byggrätt om 300 kvm

/Henrik & Tommy

Sponsrade länkar
Halmstad / Stenhuggeriet
Stenhuggerivägen 66
Slutpris: 2 950 000 kr
Tomtarea: 816 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Halmstad Eketånga 5:557
Såld: 2017-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Stenhuggerivägen