Stenhuggerivägen 71 / Söndrum / Stenhuggeriet / Halmstad

50-TALARE I STENHUGGERIET

Slutpris
3 725 000 kr
Boarea/biarea
116/72 kvm
Driftkostnad
40 994 kr/år
Tomtarea
835 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Stenhuggerivägen såldes av oss 2018-03-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stenhuggerivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum / Stenhuggeriet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Stenhuggerivägen 71 finns nu detta hus till salu från 1957 med en rymlig och insynsskyddad tomt vilket verkligen är ett stort plus. Trädgårdens baksida känns både privat och har gott om utrymme för barnens lekar. Huset erbjuder en bra planlösning med rymligt vardagsrum i vinkel och utgång till uterum samt altan mot söder. Ovanplan har bland annat tre sovrum varav det ena något mindre vilket bör gå att utöka för den som önskar. Källarplan ger utrymme till hobbyrum, tvättstuga, dusch och bastu samt extra förvaring etc. En del renoveringar har utförts på huset såsom dränering och nya 3-glas fönster (isoler) på ovanvåning samt i vardagsrummet mot söder.

I nuläget värms huset upp av en kombipanna (olja/el) och därmed ett vattenburet radiatorsystem vilket gör det relativt enkelt att konvertera till en mer ekonomisk värmekälla.

Närheten till Grötviks hamn och Prins Bertils stig bjuder in till härliga naturupplevelser vilket ger mersmak och vi känner att detta är ett av Halmstads mest populära områden, varmt välkomna på visning!

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration