Stenhuggerivägen 60

Stenhuggerivägen 60

Slutpris

6 625 000 kr


Söndrum / Stenhuggeriet— Halmstad

Stenhuggerivägen 60


Slutpris
6 625 000 kr

Söndrum / Stenhuggeriet— Halmstad

Renoverad villa om cirka 200 kvm i Stenhuggeriet!

Nu har vi förmånen att erbjuda ett rymligt och tilltalande boende i Stenhuggeriet med bland annat en härlig och väl tilltagen trädgårdstomt. Villan har förädlats och uppdaterats med stil vilket resulterat i en modern känsla med öppna och ljusa ytor där smakfulla materialval skapar en trivsam boendemiljö. Välplanerat och gediget kök med stor köksö vilket är en trivsam mittpunkt både till vardags och till fest. Trivsamma umgängesytor med bra plats för både middagsbjudningar och skönt soffhäng framför braskaminen. Ett härligt ljusinsläpp via nya fönsterpartier (hela huset) som vid matplasten suddar ut känslan mellan ute och inne samt även ger direkt access till altan och trädgård. Vidare i entréplan erbjuds tre sovrum, helkaklat badrum med både badkar och dusch samt en tvättstuga i anslutning till hallen. Övre plan är ljust med två rymliga sovrum varav ett med walk-in-closet, fräscht badrum och ett stort allrum, härifrån ges utsikt över havet!

Den rymliga tomten mäter hela 1 538 kvm och erbjuder stor grönyta, altandäck, friggebod med förvaringsmöjligheter etc. Utöver detta finns en mycket användbar inredd stuga (gamla kiosken) i sydöstra hörnet av trädgården dvs lite avskilt från huset. Stugan är fullt uthyrningsbar med pentry, helkaklat badrum, egen altan etc. vilket hyresgäster via Airbnb verkligen uppskattat. För den som inte vill hyra ut så fungerar stugan även utmärkt för tonåringen eller kanske bara för långväga gäster.

Stenhuggeriet räknar vi till ett av Halmstads mest populära bostadsområden och många drömmer om en bostad här med bland annat gångavstånd till havet och charmiga Grötviks hamn. Husen som säljs är många gånger med renoveringsbehov och några tomter finns nästan aldrig till salu, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
199/18 kvm
Driftkostnad
35 928 kr/år
Tomtarea
1 538 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-01-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Stenhuggerivägen såldes av oss 2020-01-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stenhuggerivägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.