Sven Jonsons Gata 4A / Centrum / Nissastrand / Halmstad

4:A MED "HOTELLKÄNSLA" OCH ETT FRITT LÄGE UTAN INSYN

Slutpris
4 395 000 kr
Boarea
127 kvm
Avgift
7 495 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sven Jonsons Gata såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Sven Jonsons Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med vy över parken, biblioteket, Nissan och centrum finner vi här en mycket trivsam fyrarummare. Här erbjuds 127 välplanerade kvadratmeter vilka fördelar sig över bland annat två helkaklade badrum, två klädkammare, tre rymliga sovrum, renoverat kök, stort vardagsrum och en inglasad balkong med fantastiskt fint läge. Vi gillar speciellt "hotellkänslan" med ett master bedroom innehållande eget badrum och walk in closet i en avskild del av bostaden. Interiören är uppdaterad med bland annat helt nytt kök i stilrena materialval samt nya golv (cirka 90 kvm) och omfördelad planlösning med ytterligare ett sovrum vilket enkelt går att återställa för den som önskar. Därutöver är även alla vitvaror nya.

Här erbjuds ett fritt läge utan direkt insyn med välvårdad interiör bara ett stenkast ifrån stadens puls, allt detta i en välskött och bra förening. Vi ses på visningen :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration