Tenorvägen 24

Tenorvägen 24

Slutpris

6 000 000 kr


Söndrum— Halmstad

Tenorvägen 24


Slutpris
6 000 000 kr

Söndrum— Halmstad

Modernt och superfräscht radhus i Söndrum

För er som vill bo i attraktiva Söndrum har vi nu den stora glädjen att presentera ett oerhört snyggt, praktiskt och välplanerat radhus om 150 kvm boyta plus 20 kvm biyta. Redan i entrén möts vi av en ljus och modern känsla med den öppna planlösningen och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Hela entréplanet renoverades 2018 med nytt golv - grå klinker inklusive golvvärme- nytt kök från Kvik samt att man gjorde en tillbyggnad av vardagsrummet så att man fick ett separat matrum, tjusigt! Köket är entréplanets naturliga samlingspunkt och domineras av en stor härlig köksö med massor av förvaring, perfekt att duka upp julbord på och att hänga vid med gäster och familj! Vardagsrummet och matrummet blir en naturlig förlängning av köket så det finns härliga ytor att umgås på! Allt är verkligen superfräscht, ljust och luftigt och det gillar vi!

På ovanvåningen har man samlat sovrummen tillsammans med ett allrum, badrum, klädkammare samt tvättstugan - riktigt smart så slipper man transportera tvätten så långt.
Tomten är behändig om 376 kvm med en skyddad oas på baksidan i form av altandäck samt en mindre gräsmatta. Allt i rakt söderläge!
Vidbyggt garage och förråd om 20 kvm med access direkt från bostaden finns på framsidan tillsammans med en liten altan som har morgonsol, perfekt ställe att njuta morgonkaffet på!

Vi anser detta vara ett utomordentligt boende för er som önskar ett lugnt läge i Söndrum med närhet till allt som kommer därtill med stormarknad, förskola, skola, Söndrumshallen osv. så kom och upplev Tenorvägen 24 på plats!


Boarea/biarea
150/20 kvm
Driftkostnad
30 529 kr/år
Tomtarea
376 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-19

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Tenorvägen såldes av oss 2021-05-19. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Tenorvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.