Torsgatan 9a / Centrum / Halmstad

KVADRATSMART 40-TALARE I VÄLSKÖTT FÖRENING!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
2 021 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2017-09-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Torsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är du på jakt efter en klassisk etta i centrala Halmstad? Nu kan du sluta leta! På Torsgatan 9A förmedlar vi denna pärla om 1 rok med en låg avgift om 2 021 kr och en tilltalande boendemiljö. Ytan om 34 kvm är välplanerad där rummet med öppen planlösning mot köket har fint ljusinsläpp och rymmer både säng, TV-soffa och matbord. 2017 fräschades lägenheten upp med målning av väggar, uppdateringar i kök och slipat parkettgolv. Det centrala läget är ypperligt och lägenhetens placering mot innergården skapar en lugn miljö. För den som gillar nybakade frukostfrallor så ligger populära Feldts bageri runt knuten!

Till bostadsrätten medföljer ett generöst förråd i källarplan där man även hittar föreningens moderna tvättstuga samt ett cykelförråd. Innergården har i år gjorts mysigare med två uteplatser varav den ena har en nybyggd pergola.

Varmt välkomna till trivsamma Brf Örnnästet och ett kvadratsmart boende med många mervärden!

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration