Sök Meny
Såld

Halmstad - Centrum / Torsgatan 9a

KVADRATSMART 40-TALARE I VÄLSKÖTT FÖRENING!

Är du på jakt efter en klassisk etta i centrala Halmstad? Nu kan du sluta leta! På Torsgatan 9A förmedlar vi denna pärla om 1 rok med en låg avgift om 2 021 kr och en tilltalande boendemiljö. Ytan om 34 kvm är välplanerad där rummet med öppen planlösning mot köket har fint ljusinsläpp och rymmer både säng, TV-soffa och matbord. 2017 fräschades lägenheten upp med målning av väggar, uppdateringar i kök och slipat parkettgolv. Det centrala läget är ypperligt och lägenhetens placering mot innergården skapar en lugn miljö. För den som gillar nybakade frukostfrallor så ligger populära Feldts bageri runt knuten!

Till bostadsrätten medföljer ett generöst förråd i källarplan där man även hittar föreningens moderna tvättstuga samt ett cykelförråd. Innergården har i år gjorts mysigare med två uteplatser varav den ena har en nybyggd pergola.

Varmt välkomna till trivsamma Brf Örnnästet och ett kvadratsmart boende med många mervärden!

/Tommy & Henrik

Sponsrade länkar
Halmstad / Centrum
Torsgatan 9a
Slutpris: 1 500 000 kr
Boarea: 34 kvm
Avgift: 2 021 kr/mån
Driftkostnad: 240 kr/mån
Rum: 1 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Torsgatan