Tuskaftgången 1 / Frennarp / Halmstad

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Slutpris
2 810 000 kr
Boarea
136 kvm
Avgift
5 383 kr/mån
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2017-10-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på Tuskaftgången såldes av oss 2017-10-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Tuskaftgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frennarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenterar vi ett radhusboende på hörntomt med villakänsla och lättskött trädgårdstäppa där man inte behöver lägga energi på att ansvara för yttre underhåll mm. På det troligtvis mest barnvänliga området i Halmstad finns denna ljusa och tilltalande bostadsrätt med ett ypperligt läge i populära Frennarp med närhet till flertalet lekplatser och grönområden nära Nissan. Här bjuds på fint ljusinsläpp och en lummig baksida i bästa söderläge med större inglasad altan. Boendemiljön är mycket trivsam med stilfulla färg- och materialval, braskamin, bastu, helkaklade badrum samt renoverat kök. På övre plan finns tre renoverade sovrum med möjlighet till ett fjärde och önskar man ännu ett går även vardagsrummet att dela av. Utöver detta erbjuds även oanade möjligheter vad gäller extra utrymme.

Detta är ett bekvämt och charmigt boende som ger tid över till annat och det mycket fina skicket gör att det är direkt inflyttningsklart! Föreningen är välskött och erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar som tvättplats för bilen, lånesläp, festlokal, bastu mm.

Välkommen till Tuskaftgången 1, en sällsynt pärla :)

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration