Tvistgången 11

Tvistgången 11

Slutpris

2 705 000 kr


Frennarp— Halmstad

Tvistgången 11


Slutpris
2 705 000 kr

Frennarp— Halmstad

Tjusigt radhus i omåttligt populära Frennarp!

Radhusen på Frennarp i Riksbyggens bostadsrättsförening är oerhört populära. Här kombineras det bästa från två världar: ett eget hus men med mindre ansvar för yttre underhåll. Njut av ett barnvänligt radhusboende med villakänsla och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga tid & energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Detta är en renoverad och tilltalande bostadsrätt med ett ypperligt läge i populära och barnvänliga Frennarp. Den lummiga baksidan i bästa söderläge har en altan med bra yta för utemöbler. Huset har en bra planlösning med umgängesytor, bad, kök samt tvättstuga på entréplan, och tre sovrum samt duschrum på övre plan. Boendemiljön är mycket trivsam med stilfulla färg- och materialval samt renoverat kök och badrum. Intrycken präglas av en välvårdad interiör.

Detta är ett ytterst bekvämt och rogivande boende som ger tid över till annat och det mycket fina skicket gör att det är direkt inflyttningsklart. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar som vaktmästare, lånesläp, festlokal, bastu mm.

Vi ses på Tvistgången 11!


Boarea
117 kvm
Avgift
4 772 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-31

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Tvistgången såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Tvistgången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.