Vårhemsplatsen 8

Vårhemsplatsen 8

Slutpris

3 675 000 kr


Rotorp— Halmstad

Vårhemsplatsen 8


Slutpris
3 675 000 kr

Rotorp— Halmstad

CHARMIG 40-TALARE MED KANONLÄGE PÅ ROTORP

Älskar ni kontraster mellan gammalt och nytt vilket bara äldre hus kan stoltsera med? Denna 40-talare bjuder på flera charmiga inslag ihop med renoverat kök och badrum etc. Entréplan erbjuder goda sällskapsytor i form av vardagsrum, matsal, kök och en inre hall. På ovanvåningen finns två rymliga sovrum, helkaklat badrum och ett förrådsutrymme med trappa upp till vinden med väldigt bra förvaring. Ytterligare bra utrymmen finns i källaren så som matkällare, förråd, tvättstuga, pannrum och WC. Utvändigt finns en trivsam trädgård med olika fruktträd och växtligheter. Tomten mäter hela 1073 kvm och bjuder in till fina stunder för hela familjen.

Vårhemsplatsen är en återvändsgata med endast fyra fastigheter vilket skapar ett lugnt villakvarter skyddat från trafik men ändå på kort gångavstånd till centrum. Närheten till Flygstadens stora handelsområde, hav och natur är också några av fördelarna med detta boende. Missa inte chansen att förvärva denna charmiga villa med ett riktigt kanonläge.

Välkommen att boka in dig på visningen!


Boarea/biarea
125/64 kvm
Driftkostnad
40 600 kr/år
Tomtarea
1 073 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-03-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Vårhemsplatsen såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Vårhemsplatsen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.