Gamla Göteborgsvägen 8 / Holm / Halmstad

Renoverad familjevilla i Holm!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
166 kvm
Driftkostnad
35 261 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Göteborgsvägen såldes av oss 2019-11-26. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Gamla Göteborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi är glada över att kunna presentera detta mycket fina hus i toppskick. Denna charmiga villa härstammar från 30-talet och har en robust stomme i massiv stående, spontad plank. Stora renoveringar/tillbyggnader har utförts sedan 2007 så som tilläggsisolering av ytterväggar och bjälklag, ny el och nytt VA samt nytt kök etc. Vi gillar stilen både ut- och invändigt. Invändigt finner vi ett läckert kök med en tilltalande kombination av nytt och gammalt där en framtagen tegelvägg tillsammans med en välbevarad vedspis (fungerande) är fina utsmyckningar. Köksön utgör inte bara praktisk förvaring utan är även ett trevligt tillhåll att samlas upp runt med familjen. Det tillbyggda vardagsrummet ger en öppen och luftig känsla, snyggt avgränsat med ett glasräcke! Vidare finns två fräscha badrum, fyra sovrum samt tvättstuga och häftigt allrum med synliga takstolar och öppet upp i nock. Utvändigt väntar ett imponerande altandäck vilket inte bara ligger i ett soligt och skyddat sydvästläge, utan även bjuder på en fin utsikt över trädgården samt ett utespa vilket förgyller vardagen.

Holm är lugnt beläget med en lantlig omgivning och anses av många barnfamiljer vara ett av de bästa områdena i Halmstad. Närheten till skola, förskola och Halmstads stadskärna är bara några av mervärdena. För den idrottsintresserade är det nära till både golfbana och ridhus. Missa inte denna fina villa i rogivande miljö, endast cirka 10 min bilväg från centrala Halmstad. Välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.