Gamla Göteborgsvägen 8

Gamla Göteborgsvägen 8

Slutpris

3 900 000 kr


Holm— Halmstad

Gamla Göteborgsvägen 8


Slutpris
3 900 000 kr

Holm— Halmstad

Renoverad familjevilla i Holm!

Vi är glada över att kunna presentera detta mycket fina hus i toppskick. Denna charmiga villa härstammar från 30-talet och har en robust stomme i massiv stående, spontad plank. Stora renoveringar/tillbyggnader har utförts sedan 2007 så som tilläggsisolering av ytterväggar och bjälklag, ny el och nytt VA samt nytt kök etc. Vi gillar stilen både ut- och invändigt. Invändigt finner vi ett läckert kök med en tilltalande kombination av nytt och gammalt där en framtagen tegelvägg tillsammans med en välbevarad vedspis (fungerande) är fina utsmyckningar. Köksön utgör inte bara praktisk förvaring utan är även ett trevligt tillhåll att samlas upp runt med familjen. Det tillbyggda vardagsrummet ger en öppen och luftig känsla, snyggt avgränsat med ett glasräcke! Vidare finns två fräscha badrum, fyra sovrum samt tvättstuga och häftigt allrum med synliga takstolar och öppet upp i nock. Utvändigt väntar ett imponerande altandäck vilket inte bara ligger i ett soligt och skyddat sydvästläge, utan även bjuder på en fin utsikt över trädgården samt ett utespa vilket förgyller vardagen.

Holm är lugnt beläget med en lantlig omgivning och anses av många barnfamiljer vara ett av de bästa områdena i Halmstad. Närheten till skola, förskola och Halmstads stadskärna är bara några av mervärdena. För den idrottsintresserade är det nära till både golfbana och ridhus. Missa inte denna fina villa i rogivande miljö, endast cirka 10 min bilväg från centrala Halmstad. Välkomna på visningen!


Boarea
166 kvm
Driftkostnad
35 261 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-26

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Gamla Göteborgsvägen såldes av oss 2019-11-26. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Gamla Göteborgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.