Slangemöllan Möllelund 367

Slangemöllan Möllelund 367

Slutpris

3 175 000 kr


Holm— Halmstad

Slangemöllan Möllelund 367


Slutpris
3 175 000 kr

Holm— Halmstad

Spektakulär charm i Holm!

Letar ni efter ett lantligt läge nära stan? Då har vi här ett spännande hus med anor ifrån 1900-talets början, där huset har förädlats och renoverats med finess. Här erbjuds en mysig boendemiljö med ett minst sagt rogivande läge och vackra vyer över landskapet. Det bästa ifrån två världar tycker vi!

2009 byggdes villan om med en ny ovanvåning där det idag väntar en spektakulär boendemiljö med dekorativa fönsterpartier, delvis öppet upp i nock, synliga takbjälkar, tre sovrum, arbetsrum samt ett stort badrum av högsta klass. En lockande möjlighet väntar nya ägare att anlägga en stor takterrass med utgång ifrån både allrum och sovrum på övre plan! I entréplan väntar bl.a. kök, sovrum, tvättstuga och ett vardagsrum med braskamin.

Kom och upplev Slangemöllan Möllelund 367 på visningsdagarna!


Boarea
195 kvm
Driftkostnad
34 546 kr/år
Tomtarea
1 161 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-04-15

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Slangemöllan Möllelund såldes av oss 2019-04-15. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Slangemöllan Möllelund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.