Varegårdsvägen 7

Varegårdsvägen 7

Slutpris

4 250 000 kr


Holm— Halmstad

Varegårdsvägen 7


Slutpris
4 250 000 kr

Holm— Halmstad

Prydlig 50-talsvilla med pool i Holm

På Varegårdsvägen 7 väntar denna 1-plansvilla om 126 kvm på nya ägare. Villan har varit i samma familjs ägo sedan det byggdes 1958 och ger ett prydligt intryck så fort man stiger över tröskeln. Skicket är äldre men välvårdat och i grunden är villan mycket gediget byggd. Bra planlösning med gott om utrymme för att anpassa huset efter behov och önskemål, tex öppna upp planlösningen och skapa ett rejält kök med med angränsade matplats/vardagsrum för att på så sätt få stora sociala ytor tänker vi. Den fantastiska uppvuxna trädgården skapar härlig harmoni - med både pool och altan i bästa solläge så förstår man att här har familjen trivts under åren lopp! Är ni ute efter att få skapa er egen husdröm i härliga omgivningar så är detta helt rätt.

Holm ligger endast sex km från Halmstad och är inbäddad i grönskande vackra omgivningar och har egna bussförbindelser och förskolor. Mitt i byn finns även en populär bygdegård som används flitigt och byn växer stadigt med stor inflyttning vilket vi förstår med sådan livskvalité som Holm ger.

Vill du också njuta av allt som Varegårdsvägen 7 kan erbjuda? Skynda dig att boka visning med Henrik!

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul utan möjlighet att reklamera på grund av fel eller brister. Besiktningsprotokoll finns att tillgå! Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka fastigheten med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen.


Boarea/biarea
126/78 kvm
Driftkostnad
9 910 kr/år
Tomtarea
1 325 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Varegårdsvägen såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Varegårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.