Varegränd 1

Varegränd 1

Slutpris

4 050 000 kr


Holm— Halmstad

Varegränd 1


Slutpris
4 050 000 kr

Holm— Halmstad

Ett mysigt boende i barnvänliga Holm om cirka 200 kvm

I barnvänliga och natursköna Holm utmed skogskanten har vi nu möjlighet att erbjuda ett riktigt mysigt boende fördelat över två plan och därmed nästan 200 kvm. Nuvarande ägare har lagt ner mycket kärlek och fått till en imponerande interiör med bland annat ett tjusigt kök samt ett mysigt vardagsrum vilket samspelar fint med det inglasade uterummet. I princip alla ytskikt på entréplan är renoverade med nya golv samt väggar och har en härlig ton med en varm och ombonad känsla. Kaklat och fräscht badrum med golvvärme och tre sovrum varav det ena med en lyxig walk-in closet. En trappa ner finns praktiska ytor så som groventré / tvättstuga, kaklat duschutrymme och bra förvaring samt ett extra sovrum / allrum för gästerna eller tonårsbarnet. Källarplanet är klinkat över i princip alla golvytor och upplevs fräscht. Utsidan erbjuder ett generöst altandäck och en trädgårdstomt med stora härliga gräsytor vilka angränsar till en vacker lövskog.

Huset har även ett välskött yttre med nytt tak och är omdränerat till stora delar samt har nyligen fått trädetaljer så som gavelspetsar och fönster ommålade. Därutöver är även huset utrustat med bergvärme vilket ger lägre driftkostnader!

Holm är ett lugnt beläget område med lantliga omgivningar och anses av många barnfamiljer vara ett av de bästa områdena i Halmstad med närheten till förskola och skola samt med endast cirka 10 minuters bilväg från centrala Halmstad. För den idrottsintresserade är det nära till både golfbana och ridhus.

Ett bra hus att bara flytta rakt in i, varmt välkommen! :)


Boarea/biarea
98/98 kvm
Driftkostnad
26 786 kr/år
Tomtarea
1 270 kvm
Rum
4 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Varegränd såldes av oss 2020-11-13. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Varegränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.