Södra Nygatan 21

Södra Nygatan 21

Slutpris

4 250 000 kr


Kungsbacka - Söderstaden— Kungsbacka

Södra Nygatan 21


Slutpris
4 250 000 kr

Kungsbacka - Söderstaden— Kungsbacka

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här bostaden. Denna moderna bostadsrätt rymmer två sovrum, vardagsrum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett ljust och väldisponerat boende med en hänförande utsikt över Kungsbacka innerstad. Man parkerar bekvämt sin bil i parkeringsgaraget i källaren och tar hissen upp till våning 6 av 6!

Du välkomnas av en inbjudande och fin hall med goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober samt två klädkammare. Därefter finns ett trevligt och socialt vardagsrum, två sovrum och ett stilrent, praktiskt och modernt kök med bra förvaringsmöjligheter och utgång till balkongen. Bostadsrätten har två helkaklade badrum – ett smakfullt och funktionellt med toalett, stort badkar, handfat med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare samt ett lite mindre och trevligt med toalett och dusch.
Här bor du mycket centralt, högt och vackert med bekvämt avstånd till både butiker, restauranger, trevliga promenadstråk och ett köpcentrum. Ett stenkast bort ligger mysiga Kungsbacka innerstad som erbjuder ett härligt uteliv med restauranger och caféer. Kungsbacka station för täta kommunikationer med både buss eller tåg ca 5 min promenad bort.
Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt och bekvämt!


Boarea
98 kvm
Avgift
6 475 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-07

Mäklarhuset Åsa

Denna lägenhet på Södra Nygatan såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Södra Nygatan.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.