Landsvägsgatan 4

Landsvägsgatan 4

Slutpris

7 000 000 kr


Östra Villastaden— Kungsbacka

Landsvägsgatan 4


Slutpris
7 000 000 kr

Östra Villastaden— Kungsbacka

VILLA FRÅN 1920 BELÄGEN I ÖSTRA VILLASTADEN.

Underbar villa från 1920 belägen i populära Östra Villastaden. Här bor du i en villaidyll mitt i stan och på bara några minuters promenad når du pendelstationen där du tar dig in till Göteborgs central på ca 25 minuter med pendeltåget. Huset är i två plan med källare och har varsamt renoverats och byggts till under åren. De gamla golven är bevarade i många rum, det finns bröstpanel i tidstypisk stil i flera rum. På entréplan finns ett stort kök och i anslutning till köket en separat matsal/matplats. Det finns två sovrum på entréplan. Badrummet har badkar och är fint renoverat med vitt och svart klinkers på golvet, vitt kakel på väggarna och en vacker bänkskiva i Acasia.
Vardagsrummet med kamin ligger centralt placerat i huset. Vidare in in huset finns en passage vid trappan upp till övre plan. Denna yta kan man inreda till ett bibliotek eller kontor för den som önskar.
På övre plan finns idag ytterligare två sovrum, det ena rummet är stort och går att dela av till ytterligare ett sovrum för den som önskar. En del av sovrummet används idag även som kontor, önskar du sätta upp en vägg här får du ytterligare ett rum som blir helt avskilt. Från det stora sovrummet når du även balkongen/altanen som är ca 30 kvm. Här kan du njuta av sol helt insynsskyddad. Det finns gott om plats för både loungegrupp, solstolar och växter. En liten oas!
Det finns ett stort garage och ovanför garaget är det en inredd våning med dusch och toalett. Här skulle tonårsbarnen trivas fint! Detta utrymme skulle även passa perfekt som ett hemmakontor.
Tillträde är möjligt redan i juni.
Välkommen att kontakta mäklaren för att boka in dig på visning!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
30 164 kr/år
Tomtarea
583 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-05-03

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Landsvägsgatan såldes av oss 2021-05-03. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Landsvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.