Lokes Väg 49

Lokes Väg 49

Slutpris

4 300 000 kr


Kolla— Kungsbacka

Lokes Väg 49


Slutpris
4 300 000 kr

Kolla— Kungsbacka

4:A MED INGLASAD BALKONG VID KUNGSBACKAÅN. ENDAST NÅGRA MINUTERS PROMENAD FRÅN CENTRUM.

Söker du en central och rymlig 4:a med bara några minuters promenad från pendelstationen och torget så finns det nu möjlighet att förvärva denna fina bostad. Lägenheten är ljus och har en mycket bra planlösning. Badrummet och den separata toaletten renoverades mycket smakfullt 2020. Alla rum har ekgolv och fina ytskikt. Säljarna ska flytta efter sommaren.

Hallen ligger på entréplan och här finns det gott om plats att hänga av sig och även t.ex förvara en barnvagn om du har behov av det. En trappa upp möts du av en rymlig hall som är möblerbar. Köket är ljust med vita luckor, här finns en köksö som används både som matplats och förvaringsmöbel . Utrustning i köket är kyl- och frys i fullhöjd, spis Bosch (2020), fläkt, diskmaskin Siemens (2016), Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för både soffa och matplats. Från vardagsrummet har du utgång till den inglasade balkongen. Soliga dagar skjuter du glasrutorna åt sidan. Badrummet som är mycket smakfullt renoverat 2020 med golvvärme, toalett, handfat med kommod samt duschhörna har även en separat tvättavdelning med tvättmaskin Elektrolux (2021) och torktumlare. Det finns även en separat toalett med handfat i lägenheten som även den renoverades 2020.
Det finns 3 st sovrum. Idag används det mindre sovrummet som ett arbetsrum/gästrum.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer informations samt möjlighet till förhandsvisning!


Boarea
103 kvm
Avgift
5 974 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Lokes Väg såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Lokes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.