Björkrisvägen 11

Björkrisvägen 11

Slutpris

2 950 000 kr


Björkris— Kungsbacka

Björkrisvägen 11


Slutpris
2 950 000 kr

Björkris— Kungsbacka

FIN 3:A MED INSYNSSKYDDAD BALKONG I SYDVÄST- HÖGT UPP

Välkommen till en fantastisk lägenhet högt upp i huset, helt insynsskyddat med fri utsikt. Här har ni en bostad som har allt! Några av attributen är de exklusiva materialvalen, stora sällskapsytor, gott om förvaring, en magisk balkong med fri utsikt och mycket ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck.

Hallen erbjuder en hel garderobsvägg för god förvaring. I anslutning ligger det ena sovrummet som ligger avskilt från resten av lägenheten. Idag används det som kontor men det går lika bra att ha säng, skrivbord och annat möblemang här. Vidare in i bostaden väntar ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, flertalet förvaringsskåp, golvvärme och spotlights. Köket ligger i vinkel och ger god arbetsyta. Här finns ett fönster som ger ännu mer ljus. Rostfria vitvaror och led-lampor ovan bänk. Vardagsrummet ligger i öppen anslutning men är ändå lättmöblerat. Här finns plats för stort matbord, soffgrupp och tv-möbel. Härifrån kommer du även ut till den privata balkongen med sol från förmiddag till kväll. Det andra sovrummet är ljust och väl tilltaget med ytterligare en hel garderobsvägg.
Källarförråd finns.

Närheten till såväl kommunikationer som till shopping och matbutiker gör området i mångt och mycket optimalt. Hit tar ni er genom en rask promenad eller med cykel. Inom ett kort avstånd finner ni också ett gym, vackra promenadstråk längs med Kungsbacka ån in till centrala delarna av Kungsbacka, eller i skog och mark i grannområdet. Här finns även ICA Maxi, shopping, gym, restauranger, skolor och förskolor.

Tillträde är flexibelt! Varm välkommen på visning.


Boarea
68 kvm
Avgift
3 870 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.