Dioritvägen 1

Dioritvägen 1

Slutpris

1 810 000 kr


Kolla Parkstad— Kungsbacka

Dioritvägen 1


Slutpris
1 810 000 kr

Kolla Parkstad— Kungsbacka

VÄLPLANERAD & INSYNSSKYDDAD LÄGENHET

Nu får ni chansen att förvärva denna bostadsrättslägenhet om 1 rok fördelade över 31 kvadratmeter i lika populära som växande Kolla Parkstad. Denna stilrena bostadsrätt ligger i ett av de nyaste bostadshusen i Kolla Parkstad och bjuder genomgående på moderna materialval med genomtänkta tillval där inget har lämnats åt slumpen. Lägenhetens naturnära läge på andra våning kombineras med en väl tilltagen och insynsskyddad balkong, där ni kan njuta av solen hela dagen över en bit mat eller ett samtal med vänner och bekanta. Genom fönsterpartiet och fönsterdörren som vetter mot innergården får ni ett naturligt och behagligt ljus in till denna moderna lägenhet. Lägg därtill den öppna planlösningen och ni har ett modernt hem att trivas i!

Området som sådant erbjuder skolor för barn i alla åldrar, vårdcentral, pizzerior och god kommunikation i form av buss 2 som tar er till Kungsbacka station på under 10 minuter. För de härliga vårdagarna eller sommarkvällarna tar ni er enkelt in till Kungsbacka innerstad genom en snabb promenad längs med vackra Kungsbacka ån. För dig som gillar promenader eller för er som har hund finns det flertalet promenadstråk att utforska, inte minst Kungsbackaskogens motionsslinga som ligger ett stenkast från Kolla Parkstad. Här finner ni helt enkelt ett hem som inte lämnar något i övrigt att önska.


Boarea
31 kvm
Avgift
2 480 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2
Såld
2020-03-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.