Gärdesvägen 18

Gärdesvägen 18

Slutpris

6 225 000 kr


Hede— Kungsbacka

Gärdesvägen 18


Slutpris
6 225 000 kr

Hede— Kungsbacka

VÄLSKÖTT 1,5-PLANS GAVELKEDJEHUS MED INREDD KÄLLARE I HEDE. TILLTRÄDE MÖJLIGT I MITTEN AV JUNI 2022

I barnvänliga Hede ligger detta trevliga gavelkedjehus med inredd källare. Hallen är ljus och rymlig med gott om förvaring och på golvet ligger klinker med golvvärme. På entréplan finns ett rymligt kök med köksö. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Från köket har du utgång till altan med morgonsol och från vardagsrummet når du den delvis takbeklädda altanen på baksidan av huset. På entréplan finns även ett badrum med badkar och dubbla handfat samt ett sovrum med tillhörande klädkammare. Från sovrummet har du även utgång till altanen. På övre plan finns tre sovrum. Har du behov av fler sovrum kan du enkelt dela av ett av rummen. Här finns även ett badrum med toalett, handfat och dusch. Den inredda källaren erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och en tvättstuga. Det stora allrummet i källarplan kan man nyttja på många sätt. Det passar perfekt för tonåringen som önskar ett större sovrum och plats för vännerna. Detta rum passar även perfekt som gästrum eller varför inte som ett hemmakontor.

Säljarna har köpt ny bostad och kommer att flytta ut i mitten av juni. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.


Boarea/biarea
127/83 kvm
Driftkostnad
48 415 kr/år
Tomtarea
567 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2022-03-08

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna kedjehus på Gärdesvägen såldes av oss 2022-03-08. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Gärdesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.