Klarinettvägen 33 / Kungsbacka

Centralt beläget kedjehus

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
33 839 kr/år
Totalareal
368 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-13
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Klarinettvägen såldes av oss 2018-10-13. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Klarinettvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klarinettvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt beläget kedjehus om ca. 114 kvm i ett plan i populärt område med närhet till allt det bästa som Kungsbacka har att erbjuda.

Bostaden är fördelad över en rymlig och välkomnade hall där det finns god plats för avhängning. Härifrån tar vi oss vidare in till köket som är ljust och av äldre standard, med goda arbetsytor och stor matplats. Praktiskt beläget intill köket finner vi tvättstugan och här finns det även en groventré för de blöta dagarna. Badrummet som är renoverat 2007 rymmer både badkar och dusch, toalett och kommod samt med golvvärme installerat. Vi finner även fyra sovrum i detta välplanerade hus, varav två är större och två lite mindre. De båda större sovrummen har en rymlig och praktisk klädkammare i direkt anslutning utanför sovrumsdörren. Sista rummet som vi kommer till på denna rundvandring är det till storleken generösa vardagsrummet som har mycket gott ljusinsläpp och bra med ytor för middagsplats samt soffgrupp. Från detta rummet så når vi även den härliga uteplatsen och baksidan i lugnt läge mot väster där solen skiner från lunch och framåt mot kvällen. Här finns även en platt och mycket lättskött trädgård som inbjuder till trädgårdslekar. Från baksidan nås även det förråd som tillhör bostaden, och erbjuder bra med förvaring för trädgårdsmöbler och diverse trädgårdsredskap. Garageplats tillhör bostaden och finns i länga.


Här bor familjen på ett bekvämt cykelavstånd till centrala Kungsbacka och med närhet till förskola, Kungsbacka station och med naturen inpå knuten i form av dels löparspår och även Forsgårdens golfbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn