Klarinettvägen 33

Klarinettvägen 33

Slutpris

3 650 000 kr


Kungsbacka

Klarinettvägen 33


Slutpris
3 650 000 kr

Kungsbacka

Centralt beläget kedjehus

Centralt beläget kedjehus om ca. 114 kvm i ett plan i populärt område med närhet till allt det bästa som Kungsbacka har att erbjuda.

Bostaden är fördelad över en rymlig och välkomnade hall där det finns god plats för avhängning. Härifrån tar vi oss vidare in till köket som är ljust och av äldre standard, med goda arbetsytor och stor matplats. Praktiskt beläget intill köket finner vi tvättstugan och här finns det även en groventré för de blöta dagarna. Badrummet som är renoverat 2007 rymmer både badkar och dusch, toalett och kommod samt med golvvärme installerat. Vi finner även fyra sovrum i detta välplanerade hus, varav två är större och två lite mindre. De båda större sovrummen har en rymlig och praktisk klädkammare i direkt anslutning utanför sovrumsdörren. Sista rummet som vi kommer till på denna rundvandring är det till storleken generösa vardagsrummet som har mycket gott ljusinsläpp och bra med ytor för middagsplats samt soffgrupp. Från detta rummet så når vi även den härliga uteplatsen och baksidan i lugnt läge mot väster där solen skiner från lunch och framåt mot kvällen. Här finns även en platt och mycket lättskött trädgård som inbjuder till trädgårdslekar. Från baksidan nås även det förråd som tillhör bostaden, och erbjuder bra med förvaring för trädgårdsmöbler och diverse trädgårdsredskap. Garageplats tillhör bostaden och finns i länga.


Här bor familjen på ett bekvämt cykelavstånd till centrala Kungsbacka och med närhet till förskola, Kungsbacka station och med naturen inpå knuten i form av dels löparspår och även Forsgårdens golfbana.


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
33 839 kr/år
Tomtarea
368 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.