Lundegrens gata 21D

Lundegrens gata 21D

Slutpris

4 675 000 kr


Tingberget— Kungsbacka

Lundegrens gata 21D


Slutpris
4 675 000 kr

Tingberget— Kungsbacka

TREVLIGT RADUS PÅ TINGBERGET MED UTEPLATS I SOLIGT LÄGE. TRÄDGÅRD MED PLATS FÖR ODLING OCH LEK.

Välkommen till detta trevliga radhus på Tingberget i centrala Kungsbacka. På framsidan av huset finns en stenbelagd altan. På baksidan har du ytterligare en härlig altan i soligt läge. Här är det insynsskyddat och i anslutning till altanen finns en gräsmatta med plats för både odling och lek. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med lekplats och skola runt knuten. Du har även närhet till centrum och Kungsbackaskogen.

Bostaden som är i två plan är ljus och lättmöblerad. På entréplan finns köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns även en tvättstuga samt toalett. En trappa upp har du tre sovrum samt ett allrum som lätt kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Här finns även badrum med dusch och toalett. Det finns gott om förvaring i platsbyggda garderober samt en rymlig klädkammare. Från ett av sovrummen har du utgång till balkongen.

Fler bilder kommer, men är du redan nu intresserad av en visning kan du kontakta mäklaren. Ett snabbt tillträde är möjligt för den som önskar!


Boarea/biarea
117/12 kvm
Driftkostnad
36 420 kr/år
Tomtarea
161 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-22

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna radhus på Lundegrens gata såldes av oss 2021-05-22. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Lundegrens gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.