Mor Johannas Väg 11 A

Mor Johannas Väg 11 A

Slutpris

3 700 000 kr


Kungsbacka

Mor Johannas Väg 11 A


Slutpris
3 700 000 kr

Kungsbacka

STOR 3:A MED HÄRLIG BALKONG I SOLIGT LÄGE

Detta är en kommande försäljning. Säljarna har köpt ny bostad med inflyttning februari 2022. Om du redan nu är intresserad av en förhandsvisning, kontakta mäklaren för mer information kring pris och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen till en fantastiskt lägenhet i populära Björkris med stor balkong i soligt läge! Det här är en bostad som har allt du kan önska, en öppen men lättmöblerad planlösning, gott om förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, en rymlig balkong och mycket ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Björkris har ett prefekt läge med närhet till såväl kommunikationer, skola, förskola som till shopping och matbutiker. Från Hede pendlingsstation, som bara är en kort promenad från bostaden, tar du dig in till centrala Göteborg på ca 20 minuter. In till centrala Kungsbacka tar du dig lätt genom en rask promenad eller med cykel. Inom ett kort avstånd från bostaden har du även gym och Hede Fashon outlet med butiker, restauranger och caféer.

Denna bostad måste upplevas på plats, välkommen att kontakta mäklaren för mer information om pris samt möjlighet till förhandsvisning!


Boarea
74 kvm
Avgift
3 947 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4
Såld
2021-10-14

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Mor Johannas Väg såldes av oss 2021-10-14. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Mor Johannas Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.