Trumpetvägen 16

Trumpetvägen 16

Slutpris

5 960 000 kr


Fors— Kungsbacka

Trumpetvägen 16


Slutpris
5 960 000 kr

Fors— Kungsbacka

VÄLSKÖTT RADHUS PÅ 149 KVM PÅ TRUMPETVÄGEN I POPULÄRA FORS MED TILLTRÄDE I OKTOBER

Välkommen till detta trevliga radhus i Fors. Huset är tillbyggt och är på hela 149 kvm. Här bor du i ett lugnt område med lekplats runt knuten. På framsidan av huset kan du njuta av morgonsolen på balkongen. På baksidan har du ytterligare en härlig stor altan med sol hela eftermiddagen och kvällen, här finns även en stor markis som ger skugga soliga dagar. Tomten är insynsskyddad och det finns gräsmatta och plats för odling. På tomten finns även ett förråd. Forsslingan, som är ett 3 kilometer långt belyst motionsspår, slingrar sig bara ett stenkast från bostaden.

Bostaden som är i två plan är ljus och lättmöblerad. På entréplan finns ett helkaklat badrum med dusch och tvättstuga, härifrån har du även utgång till altanen och trädgården. Köket som är stort och rymligt med köksö blir den naturliga samlingsplatsen i huset. Här lagar du mat, umgås med vänner och barnen kan göra sina läxor. Även från köket når du altanen. Angränsande till köket ligger vardagsrummet med plats för både soffa och matsalsbord. Här finns även en kamin som bidrar till både värme och trivsel. 2018 byggdes huset ut med ytterligare ett sovrum. Detta härliga sovrum med högt i taket angränsar till vardagsrummet och har gott om förvaring i garderoberna och fin utsikt över trädgården. En trappa upp har du ytterligare två sovrum och ett allrum. För den som önskar går det enkelt att göra om allrummet till ytterligare två sovrum. Bostadens andra badrum med badkar finns på övre plan och här finns även en rymlig klädkammare. På övre plan finns även en balkong.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och möjlighet till förhandsvisning!


Boarea/biarea
149/9 kvm
Driftkostnad
45 415 kr/år
Tomtarea
312 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-07-22

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna radhus på Trumpetvägen såldes av oss 2021-07-22. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Trumpetvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.