Lastad 150

Lastad 150

Slutpris

2 100 000 kr


Lastad— Långås— Falkenberg

Lastad 150


Slutpris
2 100 000 kr

Lastad— Långås— Falkenberg

Välhållet hus i lantlig idyll!

Mellan Långås, Sibbarp och Ljungby, mitt i den halländska idyllen ligger detta 1,5-planshus med putsad fasad. Här har samma ägare bott under många år och huset är välskött men har inte genomgått några direkta renoveringar vilket innebär en stor potential för den som vill sätta sin egen prägel på boendet. Men här är nytt badrum från 2020, ny luft-vattenvärmepump 2018 och extra skönt med nytt avlopp 2015.
Köket är rymligt och i vardagsrummet finns dessutom en öppen spis, (dock ej använd på länge). Det inglasade uterummet med underbar utsikt över de lantliga vidderna bidrar med extra livskvalité. Tomten är stor och här finns även lite extra förrådsutrymmen/enkelt garage och fina möjligheter för odling.

Framförallt är det läget som är svårslaget för Lastad 150. Med en kort biltur till Långås med butik, pizzeria, förskola och skola eller till Ljungby med motorbana, förskola och skola bor man på landet men med det nödvändiga inom räckhåll. Ett perfekt tillfälle att börja sitt drömliv med en lantlig oas där man snabbt stressar ner efter hektiska arbetsdagar.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
100/80 kvm
Driftkostnad
32 230 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-15

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Lastad såldes av oss 2021-05-15. Se alla våra försäljningar i Långås samt även på Lastad.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.