Sök Meny
Såld

Falkenberg / Långås / Sotared 238

Charmigt banvaktarhus utanför Långås!

Det tidigare banvaktarhuset i Sotared har totalrenoverats och bostadsytan är väl utnyttjad. Huset med delvis putsad fasad ligger fantastiskt med lantlig halländsk idyll så långt ögat kan nå. På den relativt lilla bostadsytan finns ett helkaklat, fräscht badrum, två sovrum, ett mysigt allrum med kamin och fint kök. Här finns också en stor träaltan.

På den över 5000 kvm stora tomten finns även en jordkällare och ett uthus där det förberetts för badrum och ytterligare rum. Garage-delen i uthuset är inredd som ett stort sällskapsrum med stor altandörr, betonggolv och träpanel på väggarna. Här får man lite "Så mycket bättre"-känsla för den som sett det TV-programmet. Musikaliteten får dock en eventuell köpare själv bidra med.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Falkenberg / Långås
Sotared 238
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 54 kvm
Driftkostnad: 14 320 kr/år
Tomtarea: 5371 kvm
Rum: 4 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-04-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Halland / Långås / Sotared