Sotared 238 / Långås / Falkenberg

Charmigt banvaktarhus utanför Långås!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
14 320 kr/år
Tomtarea
5 371 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Sotared såldes av oss 2017-04-25. Se alla våra försäljningar i Långås samt även på Sotared

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sotared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det tidigare banvaktarhuset i Sotared har totalrenoverats och bostadsytan är väl utnyttjad. Huset med delvis putsad fasad ligger fantastiskt med lantlig halländsk idyll så långt ögat kan nå. På den relativt lilla bostadsytan finns ett helkaklat, fräscht badrum, två sovrum, ett mysigt allrum med kamin och fint kök. Här finns också en stor träaltan.

På den över 5000 kvm stora tomten finns även en jordkällare och ett uthus där det förberetts för badrum och ytterligare rum. Garage-delen i uthuset är inredd som ett stort sällskapsrum med stor altandörr, betonggolv och träpanel på väggarna. Här får man lite "Så mycket bättre"-känsla för den som sett det TV-programmet. Musikaliteten får dock en eventuell köpare själv bidra med.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration