Sotared 238

Sotared 238

Slutpris

1 800 000 kr


Långås— Falkenberg

Sotared 238


Slutpris
1 800 000 kr

Långås— Falkenberg

Charmigt banvaktarhus utanför Långås!

Det tidigare banvaktarhuset i Sotared har totalrenoverats och bostadsytan är väl utnyttjad. Huset med delvis putsad fasad ligger fantastiskt med lantlig halländsk idyll så långt ögat kan nå. På den relativt lilla bostadsytan finns ett helkaklat, fräscht badrum, två sovrum, ett mysigt allrum med kamin och fint kök. Här finns också en stor träaltan.

På den över 5000 kvm stora tomten finns även en jordkällare och ett uthus där det förberetts för badrum och ytterligare rum. Garage-delen i uthuset är inredd som ett stort sällskapsrum med stor altandörr, betonggolv och träpanel på väggarna. Här får man lite "Så mycket bättre"-känsla för den som sett det TV-programmet. Musikaliteten får dock en eventuell köpare själv bidra med.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
14 320 kr/år
Tomtarea
5 371 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.