Vassmustavägen 25A

Vassmustavägen 25A

Slutpris

3 770 000 kr


Onsala— Kungsbacka

Vassmustavägen 25A


Slutpris
3 770 000 kr

Onsala— Kungsbacka

IDYLLISKT PARHUS MED UTERUM & STOR ALTAN

Idylliskt parhus i två plan lägst in på återvändsgata med fantastisk trädgård, stor träaltan med sol hela dagen och kvällen och isolerat uterum med golvvärme. Lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och kommunikationer. Behagligt avstånd till både sandstrand och klippor.

På framsidan möts ni av en mysig uteplats med morgon- och förmiddagssol, helt insynsskyddat. Här finns ett rymligt förråd samt parkeringsplats för fyra bilar. Ni välkomnas in i ett omsorgsfullt renoverat hus, genom en luftig och ljus hall. Intill finns ett av badrummen med dusch. Stort master bedroom på entréplan, avskilt från resterande sovrum på övervåningen. Tvättstuga och groventré på samma plan. Vardagsrum och kök går i halvöppen planlösning vilket gör det lättare att möblera. Härifrån når ni det inglasade och isolerade uterummet om ca 20 kvm, här finns dessutom golvvärme och infravärme. Altanens ca 30 kvm bjuder in till trevligt umgänge hela dagen och kvällen med dess soldränka sydvästläge, helt insynsskyddat. Gräsmattan är plan och här finns gott om plats för studsmatta, odlingar och lek för barnen.

På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum. Fint parkettgolv och stora takfönster. Badrummet är helkaklat med badkar. Det finns en vind som erbjuder god förvaringsyta.

En idyll för den växande familjen! Varmt välkomna på visning!


Boarea
115 kvm
Avgift
4 621 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.