Glassbovägen 1 / Rydöbruk / Hylte

Gediget hus med stor naturtomt

Slutpris
1 025 000 kr
Boarea/biarea
188/30 kvm
Driftkostnad
29 807 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-27
Bostaden är såld!

Denna villa på glassbovägen såldes av oss 2018-11-27. Se alla våra försäljningar i Rydöbruk samt även på glassbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydöbruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Generationsboende, uthyrning eller företaget hemma? Denna rymliga villan i 1 3/4 -plan med delvis källare, ger dig ett flexibelt boende, där familjen kan trivas i många år framöver. Helt ogenerat läge i utkanten av samhället och endast en kort promenad till skolan, busshållplatsen och badplatsen. Den stora naturtomten kommer att vara ett paradis för den trädgårdsintresserade. Här finner vi fruktträd, stenrösen och dammar.
Huset har 6 rum, i flera av dessa finns charmiga kakelugnar och så även i det vackra och nyrenoverade badrummet. Ljuset i husets rum faller in genom gammaldags, spröjsade fönster.
I huset finns två lägenheter, en på vardera planet med separata ingångar, samt en stenkällare som kan användas som mat- eller vinkällare.
På fastigheten finns även 2 fristående uthus där det största har plats för såväl snickarbod, verkstad, ateljé eller trädgårdsrum med omplanteringsbänk och krukförvaring. Det andra är en garage- och förrådsbyggnad.

I närområdet finner vi ridklubb, golfbana och omväxlande natur. 10 minuters bilresa bort ligger Hyltebruk med sitt utbud av bland annat restauranger, mat- och klädaffärer, gym, simhall, biograf och idrottsanläggningar.
Dit, liksom till Halmstad, finns goda bussförbindelser med avgång ca 1 gång i timmen.

Varmt välkommen att titta på detta hus som är placerat på en av Rydöbruks bästa tomter!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration