Södra Hultavägen 1

Södra Hultavägen 1

Slutpris

10 575 000 kr


Budskär— Särö— Kungsbacka

Södra Hultavägen 1


Slutpris
10 575 000 kr

Budskär— Särö— Kungsbacka

VILLA MED HAVSUTSIKT OCH EGEN BÅTPLATS.

Efter 70 år lämnar familjen Budskär och ser fram emot att en ny ägare flyttar in och får njuta av idyllen lika mycket som de har gjort.
Villan är välskött och har en underbart insynsskyddad tomt. Här bor du på badrocksavstånd från havet och kan enkelt promenera ner till bryggan för ett morgon- eller kvällsdopp. Villan är byggd 1965 och 2010 byggdes den om med ytterligare en våning. Huset har flera sociala utrymmen som ger plats för både familj och vänner. På entréplan finns ett sovrum och ett stort kök med härlig matplats i burspråket framför fönstret. Småfåglarna trivs i trädet precis utanför. Från köket har du även utgång till en altan där det är perfekt att dricka morgonkaffet!
Från vardagsrummets stora fönsterpartier har du utsikt över trädgården. Genom altandörren kommer du ut på altanen i bästa solläge. Trädgården är lummig och uppvuxen med fint anlagda rabatter och buskar. Det finns ett växthus i trädgården med indragen el. I växthuset finns även indraget vatten (sommarvatten från egen brunn). Mellan friggeboden och växthuset finns en rosenberså vid ett plank där du kan njuta av solen redan tidigt på våren.
På entréplan finns även ett extra sovrum/arbetsrum. Det finns ett badrum med dusch och toalett samt en tvättstuga med separat entré.
På övre plan finns tre sovrum, ett allrum, badrum med badkar, dusch samt bastu. Här finns också en underbar balkong med havsutsikt!
På tomten finns ett rymligt garage som är isolerat med separat del som kan användas som hemmakontor, gästrum eller varför inte ett extra rum för tonåringen.
Om du tycker om båtliv har du även en egen båtplats vid bryggan nere vid havet!

Den här bostaden vill du inte missa. För mer information och möjlighet till visning, kontakta mäklaren!


Boarea/biarea
177/50 kvm
Driftkostnad
30 426 kr/år
Tomtarea
1 356 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-21

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Södra Hultavägen såldes av oss 2021-05-21. Se alla våra försäljningar i Särö samt även på Södra Hultavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.