Sennans ängväg 3 / Sennan / Halmstad

Renoverad pärla i Sennan!

Slutpris
2 005 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
28 120 kr/år
Tomtarea
984 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Sennans Ängväg såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Sennan samt även på Sennans Ängväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sennan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi gillar renoverade hus som bjuder på en modern men samtidigt hemtrevlig känsla! I naturnära Sennan finner vi denna renoverade pärla som bjuder på ett mysigt och varmt intryck. Med varsam hand har nuvarande ägare lyckats skapa en högst trivsam boendemiljö. Invändigt väntar ett snyggt kök, fint vardagsrum med braskamin, tre bra sovrum, helkaklat badrum etc. Samtliga ytskikt såsom golv, väggar och tak är renoverade. Lägg därtill nya fönster, nytt tak, nymålad fasad samt ny luft/luftvärmepump. Nästa ägare kan helt enkelt flytta rakt in och njuta från första sekund, inget renoveringsbehov den närmsta tiden! Gillar man att njuta av sol utomhus så finns här en skyddad altan samt en stor härlig trädgård med växthus, lekstuga samt gungställning. Tomten angränsar mot grönområde vilket gör läget privat och högst avkopplande! Värt att nämna är även garaget, förrådet samt den rymliga uppfarten med plats för flera bilar, släp, husvagn etc.

Välkomna till ett hus som får känslorna att komma igång!

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration