Sök Meny
Såld

Halmstad / Sennan / Sennans ängväg 3

Renoverad pärla i Sennan!

Vi gillar renoverade hus som bjuder på en modern men samtidigt hemtrevlig känsla! I naturnära Sennan finner vi denna renoverade pärla som bjuder på ett mysigt och varmt intryck. Med varsam hand har nuvarande ägare lyckats skapa en högst trivsam boendemiljö. Invändigt väntar ett snyggt kök, fint vardagsrum med braskamin, tre bra sovrum, helkaklat badrum etc. Samtliga ytskikt såsom golv, väggar och tak är renoverade. Lägg därtill nya fönster, nytt tak, nymålad fasad samt ny luft/luftvärmepump. Nästa ägare kan helt enkelt flytta rakt in och njuta från första sekund, inget renoveringsbehov den närmsta tiden! Gillar man att njuta av sol utomhus så finns här en skyddad altan samt en stor härlig trädgård med växthus, lekstuga samt gungställning. Tomten angränsar mot grönområde vilket gör läget privat och högst avkopplande! Värt att nämna är även garaget, förrådet samt den rymliga uppfarten med plats för flera bilar, släp, husvagn etc.

Välkomna till ett hus som får känslorna att komma igång!

/Tommy & Henrik

Sponsrade länkar
Halmstad / Sennan
Sennans ängväg 3
Slutpris: 2 005 000 kr
Boarea: 100 kvm
Driftkostnad: 28 120 kr/år
Tomtarea: 984 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Halland / Sennan / Sennans Ängväg