Sävsered 929 / Sävsered / Simlångsdalen / Halmstad

Släktgård från 1700-talet

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
158/50 kvm
Totalareal
11,8800 ha
Rum
6 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
HALMSTAD SÄVSERED 1:3, 1:4, 1:6 och 1:7
Objekttyp
Avstyckad gård
Inriktning
Fritid, Hästgård, Övrigt
Såld
2019-02-04
Bostaden är såld!

Denna gård på sävsered såldes av oss 2019-02-04. Se alla våra försäljningar i Simlångsdalen samt även på sävsered

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävsered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Öster om Simlångsdalen i Sävsered finns här en lantgård med åker- o betesmark på totalt ca 11,8 ha som är omgärdad av sjö, åker och betesmark, passande till hästar, får, kor, egen verksamhet m.m. Marken gränsar mot Sävseredssjön, vars utflöde är via den porlande bäck som ringer i direkt närhet till gårdens boningshus, vilket ger den trädgårdsälskande stora möjligheter till naturlig bevattning. Förutom boningshuset är gården bebyggd stor ekonomibyggnad (inneh ladugård, loge, höskulle, sädesmagasin m.m.), verkstads och garagebyggnad, maskinhall, gäststuga/kontor. Boningshuset och vissa av övriga byggnader behöver en köpare som kan se möjligheter och har viljan att skapa något unikt i framtiden. Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn