Rundvägen 11 / Skällinge / Varberg

Rymlig familjevilla i Skällinge

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea/biarea
164/38 kvm
Driftkostnad
33 537 kr/år
Totalareal
797 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2019-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på rundvägen såldes av oss 2019-02-23. Se alla våra försäljningar i Skällinge samt även på rundvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skällinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Skällinge finns nu möjlighet att förvärva en rymlig familjevilla om 1,5 plan med bra placering i området och stor trädgårdstomt där spralliga barn kan springa av sig. I bottenplan fördelar sig ytan på en rymlig entréhall med avhängningsyta och förvaring i garderob. Ett öppet vardagsrum med utgång till inglasat uterum varifrån du har skjutdörrar som leder vidare ut till trädgården. Köket är stort och har gott om bänkyta för kreativ matlagning och gott om plats för matbord. Här finns dessutom två sovrum varav ett med gott om garderober, ett kontor som enkelt kan göras om till sovrum, badrum, tvättstuga och en groventré med allrum i anslutning.
En trappa upp finns allrum och tre sovrum samt ett badrum, även här finns möjlighet att gränsa av för ytterligare ett sovrum.
Skällinge samhälle är beläget ca 30 minuters bilväg från Varbergs Centrum och här erbjuds dagliga bussavgångar som trafikeras av Hallandstrafiken. I samhället finns mataffär, förskola och skola för årskurs F-3. Bara en kort promenad från huset ligger Skällingesjön där du sommartid kan njuta av ett svalkande dopp.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.