Sagerska vägen 16

Sagerska vägen 16

Slutpris

5 350 000 kr


Steninge— Halmstad

Sagerska vägen 16


Slutpris
5 350 000 kr

Steninge— Halmstad

Ett hus för den moderna människan som vill bo nära havet med naturen inpå knuten!

Med ett högt och lummigt läge i pittoreska Steninge välkomnar vi er till Sagerska vägen 16 där en arkitektritad villa med attityd väntar! Genom Willa Nordic byggdes detta moderna funkishus 2013 som erbjuder en spektakulär rymd med 2,95m i takhöjd i kök och vardagsrum, imponerande trädgård och ett fantastiskt läge utmed skogskanten. Vi lägger direkt märke till den tuffa fasaden som även är väldigt praktisk då den nästan är helt underhållsfri med en fibercementskiva tillsammans med den liggande träpanelen. Invändigt är den smarta planlösningen ett faktum. Här erbjuds en praktisk groventré med tvättmöjligheter, 3-4 sovrum varav ett "master bedroom" med klädkammare, HTH-kök med kvalitet och öppenhet mot vardagsrum, bibliotek/vinterträdgård med direkt utsikt mot skog och natur samt två helkaklade badrum.

I rakt söderläge ligger en stor altan med ett utekök som pricken över i:et. Här blickar man ut över trädgården vilken har växter anpassade efter både klimat och jordmån av trädgårdsanläggare. Villan är belägen utmed skogskanten med en stig rakt upp i naturreservat vilket bäddar för en frihetskänsla och direkt närhet till naturen.

Lockar ett svalkande bad i havet så ligger badpiren vid Steninge strand endast 5 minuters promenad bort och har man inte lust att bada kan man ju alltid besöka någon av de två restaurangerna och njuta över en bit god mat. Drömmer ni om ett lugnt avkopplande boende nära hav och natur? Varmt välkomna till Steninge och denna villa utöver det vanliga!


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
32 907 kr/år
Tomtarea
1 470 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Sagerska vägen såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Sagerska vägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.