Sagerska vägen 16 / Steninge / Halmstad

Ett hus för den moderna människan som vill bo nära havet med naturen inpå knuten!

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
32 907 kr/år
Totalareal
1 470 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Sagerska Vägen såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Sagerska Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sagerska Vägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt och lummigt läge i pittoreska Steninge välkomnar vi er till Sagerska vägen 16 där en arkitektritad villa med attityd väntar! Genom Willa Nordic byggdes detta moderna funkishus 2013 som erbjuder en spektakulär rymd med 2,95m i takhöjd i kök och vardagsrum, imponerande trädgård och ett fantastiskt läge utmed skogskanten. Vi lägger direkt märke till den tuffa fasaden som även är väldigt praktisk då den nästan är helt underhållsfri med en fibercementskiva tillsammans med den liggande träpanelen. Invändigt är den smarta planlösningen ett faktum. Här erbjuds en praktisk groventré med tvättmöjligheter, 3-4 sovrum varav ett "master bedroom" med klädkammare, HTH-kök med kvalitet och öppenhet mot vardagsrum, bibliotek/vinterträdgård med direkt utsikt mot skog och natur samt två helkaklade badrum.

I rakt söderläge ligger en stor altan med ett utekök som pricken över i:et. Här blickar man ut över trädgården vilken har växter anpassade efter både klimat och jordmån av trädgårdsanläggare. Villan är belägen utmed skogskanten med en stig rakt upp i naturreservat vilket bäddar för en frihetskänsla och direkt närhet till naturen.

Lockar ett svalkande bad i havet så ligger badpiren vid Steninge strand endast 5 minuters promenad bort och har man inte lust att bada kan man ju alltid besöka någon av de två restaurangerna och njuta över en bit god mat. Drömmer ni om ett lugnt avkopplande boende nära hav och natur? Varmt välkomna till Steninge och denna villa utöver det vanliga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.